moje těh.testy

04.06.2008

Ahoj ,holky tak to jsou moje testy po prvním vynechání ms.Doufám že tam něco uvidíte,nejsem moc dobrá fotografka :)

In reply to by vodopad

Ja mela stejny test.Zaleží jakou dělaš praci,pokud by Ti nesvědčila a vadila při těhotenství,tak běž radši dřív a vem si testy cebou.Muj dr ja chtěl vidět a měla jsem tyden po vynechaní.Spěchala jsem,protože mam praci,ktera není vhodna při těho. A MOOOOOC GRATULUJI A PREJI POHODOVE BEZPROBLEMOVE TEHU. :°: :cc):

In reply to by vodopad

Mám se dobře :) Děkuju. Byla jsem tenkrát strašně překvapená, že nám to tak rychle vyšlo :qu: Hlavně, aby bylo vše v pořádku. Jsem 8+3 a na další vyšetření+testy jdu 23.6. pak dostanu i průkazku a budu oficiálně budoucí maminka :/;x: Neuvěřitelné! Jak je tobě?

Moc ti to preju a preju jen to nejnejnej... Jak dlouho jste se snažilkovali?My u prvniho ditete asi 6 mesicu a nyni zkousime uz 3.mesic druhe mimi a porad nic..

In reply to by vodopad

u nas na snazilkovani uz ani neni kolikrat sila.Chut by i byla,ale sily se nedostava..Manzel z prace do prace a je porad na kasi a ja mam na starosti maleho certika,takze vecer padnu vycerpanim..-)Budu se muset vic holt snazit.-)))) Preju straaaaaasne moc stesticka a vyrid tomu zatim jeste miminku v brisku,aby se melo moc dobre a rostlo jako z vody..-)

In reply to by siska333

Děkuji já mu to vyřídím a přeju hodně štěstí aby se zdařilo a malej měl sestřičku nebo brášku.My jsme se dneska z dcerou vrátili z nemocnice kde byla na nosních madlých a když jsme jeli domu tak jsme byli už čtyři.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky