Pořád necítím pohyby:-((((((((((

03.11.2007

Ahojky maminy,dneska jsem 20+5 a pořád necítím pohyby mrňouska:-(Začíná mě to trochu znepokojovat!Každý den čekám jestli už něco ucítím a ono nic!Příští týden jdu asi na UZ tak jsem zvědavá,snad bude všechno v pořádku.

holky klid, ja zacla citit pohyby az ve 22 tydnu.. predtim jen obcas nejake to simrani, ale pohyby jako takove az ve 22tt. Kazda to mame proste jinak.

holky, v klidu, u každé je to jinak, já je cítila poprvý taky až koncem 20tt a to jen když jsem se na to hodně soustředila... zato teď, to je jeden kotrmelec za druhým :) nebojte se, bude to cobydup.

Já jsem dneska 20+0tt a taky nic necítím :-( I když večer, když ležím, tak přes ruku citím takový nepravidelný tepání, ale nevim, jestli to má na svědomí mimčo... Začíná mě to trápit a přítele taky :-( Jeho kámarád s přítelkyní jsou totiž o týden míň a malýho už cítí. V úterý jdem na UZ, tak snad bude vše v pořádku...

Ahoj Evíku, nebuď smutná, někteří cítí pohyby až kolem 24tt, tak buď v klidu...já vím, že už se těšíš, ale ono to určitě brzy příjde...uvidíš!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já myslím, že to poznáš jednoznačně, je to naprosto něco jiného, co jsi doposud mohla cítit...ale nebuď zklamaná,není to tak, že by tě někdo šťouchal, je to takový tlumený..zvláštní..přirovnávaj to k praskajícím bublinkám..no já bych řekla, že vzdáleně ano, ale ne úplně..:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty máš ještě čas,ale já mám už po 20tt a pořád nic.Začínám mít strach:-((((((((((((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já vím jenže tady jsem snad poslední kdo v tomhle týdnu jako jsem já necítí nic:-( Hlavně aby bylo mimi v pořádku!

neboj,brzo mimíska ucitíš. Musíš si lehnout,pěkně se natáhnout a ono to příjde. Když jsi moc napjatá a čekaš,mimi to pozná a nekopne,víš?Hlavně tatínkům to ti mrňouskové dělají,že se neozvou.
Určitě to brzo příjde

ivka222

jsou tak nepatené(ze začátku)že je spíš mecítíš ale věř že se tam hýbe a četla jsem i že když je otočený směrem do bříška né ven tak ani cítit nejdou to už se mi taky párkrát stalo.

to bude v pořádku, uvidíš, ja je sice začala cítit v 19tt, ale jen když jsem si večer lehla a byla úplně v klidu. pani doktorka tenkrát říkala, že mám ještě pár týdnů čas, že to ještě cítit nemusím, tak neboj:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky