koncert

04.06.2008

holčiny, včera jsem byla na koncertě a teď mám trochu výčitky svědomí, protože tam byl tak šílenej randál a mimnku se to dle reakcí vůbec nelíbilo.. :n: Nemohla jsem mu tim nějak ublížit??? To bych si nikdy neodpustila :n: :r: Co myslíte????

Neboj třeba jen mimčo kopalo a vrtělo se ddo ritmu :s: !! Já bych se akorád bála že by do mě někdo strčil a nebo by mě uhodil do bříška

neboooj ja byla ve 33tt na koncerte morcat na uteku a to byl teprve mazec! :s: mala pekne kopala a vsechno bylo v pohode. kamoska byla tyden pred porodem na Kabatech a taky to mimco prezilo :one:

In reply to by EliškaZ

Morčata jsou ted o víkendu ve Veltrusích, manžel chce jít, ale já nevím. Byla jsem na zábavě, a to postrkování fakt není příjemné, a to už je možná nějaký dva měsíce a pochybuji, že tam bude nějaký sezení, ta představa toho čůrání a kam je krutá. Ale když jsem byla asi v 8.týdnu, tak jsem o těhotenství neměla ani páru a byla jsem na Die happy a řádila o 106 a málá se držela zuby nechty. to bude šikulka po mě.

ahoj já myslím, že se nemusíš bát já když jsem byla těhotná taky kolem toho 30 týdne tak jsem byla u nás na pouti a znáš to od každého kolotoče jiná tucárna a dost nahlas malýmu se to taky vůbec nelíbílo dělal v bříšku psí kusy a museli jsme zhruba po hodině odejít a teď už má rarášek 7 měsíců a je zdravý jako řípa :a:

:a: :a: :a: Neboj, zažil si sice trochu divočiny, ale bude v pořádku. Oni to mají v bříšku tlumený, tak to zas tak strašný jako pro tebe nebylo. Tak si trošku zatančil, no :dance: :dance: :dance:

In reply to by ppjotra

Nemáš za co. Já s manželem chodila docela často někam, ale teď co jsem těhu, tak se mi moc nechce, protože v těch malých klubech je strašně zahuleno a nemáš si kam sednout, ale nevím jak dlouho to ještě vydržím. Pokaždý když čekám na bus, tak koukám na Fann, kde kdo hraje a už mi hlodá brouček v hlavě. Zatím jsem teda byla jen na jednom fesťáku, ale to bylo venku, takže to bylo super.....až na ten děšť :00:

In reply to by Brejkyna

jj, je to na prd, já už se teď do porodu určitě na žádný koncert nevydám, tenhle byl dlouho dopředu naplánovanej, tak jsem si to prostě nechtěla nechat ujít, ale teď už si dám voraz. :00: Jinak s tim kouřením v klubech to je hrůza, já byla ale včera v T-Mobile areně a nikdo tam kolem mě nekouřil, takže se to dalo, jen ten vzduch tam byl příšerně vydejchanej... :jawdrop: Měj se fajnově :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka