Muj porod

03.06.2008

Ahojte všichni, tak jsem se konečně odhodlala a napišu muj hrozný porod... :O 25.4.mě celý den pobolívalo bříško jako kdybych měla dostat měsičky, ale nestupnovalo to, ale říkala jsem si kéž už by to bylo a měla jsem to za sebou ... :? jenže ouha kdybych věděla co mě čeká.... večer jsem šla spát už s bolestma ,ale řikala jsem si voda nepraskla bolesti jestě nejsou tak je asi čas... no neuslala jsem kolem půl 4 jsem už měla bolesti po 5 minutách tak jsem zbudila manžela a zavelela jedem...kdybych věděla jak dlouho to ještě potrvá tak bych minimalně do oběda zůstala doma. ve 4 hodiy jsme přijeli do nemocnice byla tam moc milá sestřička , šla jsem se převlíknout a natočila mě ozvy a čekali jsem bolesti sílily a nic prý je ještě čas....v7.30 mě praskla plodovka ježíš to byla uleva už jsem myslela že to budu mít za sebou aspon jsem si to myslela. musím ještě říct že mám vrozenou vadu a to že mám dvě dělohy ktre jsou rozdělené přepážkou...když jsem se ptala doktora zda budu rodit normálně nebo císařem bylo mi řečeno že to se uvidí.. :jawdrop: kéž by to bylo císařem..tak bolesti silili už jsem měla kontrakce snad po 2 minutách dostala jsem kapačku a něco na urychleni porodu a pořád nic , pořád jsem se neotvírala..navíc tam bylo pěkný horko takže mě šlo do mlob navic jsem měla chodit pořád do sprchy nahřívat bříško...to se neumi te představitjak to tam mají debilně udělané chodila jsem z hekárny se sprchovat přes navštěvní mistnost... takže užásný v bolestech před cizíma..tak už to pomalu zkrátim bolesti už zplívali v jedno a já už jsem ssi myslela že to fakt nevydržím....vystřídali se snad 3 směny ...na porodní sál jsem šla snad až ve18h večer a pořád jsem byla otevřená jen na 6cm...čípky nepomohli až doktorka kolem 20hod zjistila že se neotvírám kvuli přepážce a že už to prostě nepůjde..ozvy srdíčka jsem už přes ten tlak a šílený bolesti nemohla vydržet ...s manželem jsem od odpoledne nemluvila neměla jsem sílu ale byl tam semnou a držel mě což jsem byla nesmírně ráda že se aspon můžu o něho opřít . :h: a pak už to šlo docela rychle malou mi tahali kleštěmi asi na 5 x zatlačení... a už byla malá venku... byla přiškrcená 2x omotana šnura kolem krku a zastavilo se ji ve me srdičko ale jen co vyrvali tak se sama rozdýchala NAŠTĚSTÍ :cc):takže za 5 min 12 jak se říká.. doktorka byla zlata ještě že věděla co a jak.hned jak malou vytahli tak mi vyoperovala část přepážky. až dokojím což teda asi bde brzo tak musim ještě jít na vyoperovaní celé přepážky.a přoč to doktorka nevěla že mám přepážku???asi to muj doktor nenapsal do karty ráno jsem to sice říkala sestře a za ten celý den se tam vyměnili a pak už jsem němela silu nic říkat ...ale mělo by to snad být napsané...jsem zvědava co mi na to řekne doktor až půjdu na kontrolu. ale naštěstí jsme to obě přežili a to je hlavní malá měla 51cm a 3680g a narodila se ve 20.27.šili mě asi hodinu hodinu a le ted už je to dobrý..Jestli jste t o dočetli až sem tak to jsem moc ráda a děkuji za trpělivost.papa :a:

:a: Ahoj Pimprle :a: To jsem teda jeste neslysela ze by mel nekdo 2 delohy.No lepsi 2 nez zadna :!k: Jsem rada ze jste to prezili a preju moc moc vseho co se vzdycky preje. :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

no tak ty jsi měla teda hnusnej porod!!!ale je dobře,že jste obě v pořádku a ted už bude jen líp!!Tak hodně zdravíčka malé a tobě brzkou rekonvalescenci :a:

In reply to by Dita Albi

Ted už je dobře po týdnu mě vytahli ještě asi 6 stehu které mi moc vadily přes kere jsem si nemohla ani sednout a ten zbytek se vstrebalo...ale nevím kolik jich bylo... a ted???už bych na to s manželem vlítla ...sice mám ještě obavu ale nic nebolí... :s: :s: :s:

Teda děvče,pěkně sis užila.Divím se,že tě nechali trápit se tak dlouho.Hlavně,že už to máš za sebou a že jste obě holky v pořádku. :h: :cc): :h:

paaaaani, to sis teda uzila. no ale vsechno spatny pryc, uz bude jen fajn :) at ti mala krasne roste, dopadne dobre odstraneni prepazky (nikdy jsem nic takovyho neslysela.. ) a blahoprejeme k narozeni holciciky MAMINKO;)

No teda ty jsis užila holka malá, ale hlavní je, že jste v pořádku a malá se má čile k světu....gratuluji :one:

holka, tak to jsi si teda užila.... hlavně, že jste obě v pořádu. jenom nechápu, že v takových situacích neudělají císaře a nechají maminku i mimčo trápit :n:

In reply to by Tesa

No to taky nechápu já jsem se během dne ptala jestli by mi neudělali cisaře ale setra mi řekla že když už jeto rozjete tak se to nedělá jen když nastanou komplikace což je zjistili až večer...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka