super :o)

03.06.2008

Ahoj děvčátka, tak vám musim napsat, jak jsem včera dopadla. Klepala jsem se jak ratlík, břicho sevřený jako když jdu k zubaři, ale držela jsem se. Doktorka dala malou na váhu a neuvěříte, kolik měla. Ona přibrala 280 g od čtvrtka. Dobrý, že? :\x: Já měla takovou radost. Hned jsem jí řekla, že jí přinesu zpátky tu Bebu, doma jí nechci. A říkala jsem jí, že je divný, že mi malá ráno váží víc než večer a jestli to neni tim, že mi přes den tak hodně kaká. Ptala se mě jak často. A když jsem jí řekla, že po každym kojení, tak prej to bude tim, že nepřibírá. Že mlíko mam asi dobrý, ale že si asi ještě nezvykla na tu stravu a pořád kaká jako novorozená, že už by měla kakt jen 2x až 3x denně. mam jí dávat rýžový odvar, že jí stolici zahustí.
Holky, ani nevíte, jakej kámen mi spadl ze srdce.
Ještě, že jsem jí neposlechla a nedávala jí ty příkrmy. Už by mi to určitě nechali. Takhle budeme jenom dál kojit. :qu:

Terčulko, to mám velkou radost, že jste to tak zvládli. A s tím kakáním udělej nějakou anketu, protože já si myslím, že malej kakal pořád. Říkala jsem mu průtokový ohřívač. Jak to šlo horem, tak vzápětí spodem. A do té doby než měl v dokonč. 5 měsíci kaši na noc, tak kakal takový ty žlutý míchaný vajíčka. Když jí jen mlíko, tak kde by se vzala jiná barva??? Po té kaši to měl pořád žlutý, ale hustší..Ta tvoje dr. se snaží tě úplně rozhodit, ne?? Je nějaká divná. Ale taky jsem chodila do poradny ze začátku každý týden, pak po 14 dnech. Já jsem byla ale ráda, alespoň se všechno zkontrolovalo. Míša

In reply to by MisaH

No ona na barvu nic neříkala, ale že je to prej řídký a mělo by to bejt už hustý. Já nevim teda z čeho, já kdybych pila jenom mlíko a nic jinýho, tak asi zácpou netrpim teda taky, ale když by se mi vykakala zase v ordinaci, tak budu vypadat jako blbec, že jí nedávam ten odvar.
Ona to jako míchaný vajíčka nemá, je to řídký a v tom sem tam kousky.
já taky byla ráda, že mi ji každej tejden zváží, ale od tý doby, co jí navážili málo, tak jsem vynervovaná tam chodit.

Tak to je moc dobře. Hlavně to, žes nevzdala kojení (kdyby už jen ty peníze co ta umělá stojí) :one: :one: :one: :qu:

ja se taky pripojuju a preju at jen tak dal rostete :qu: ....a jedna zkusenost jako bonus ;) obavam se,ze ryzovy odvar ti mala bastit nebude.taky sme meli takovej problem,ale pak sem se nekde docetla ze mimisci muzou mit stolici 5-6x a pak ze se to upravi,takze sme zadnej odvar neresili a bylo to v poho :dance: ...jen tak mezi nami - je to peknej hnus,kdyz to terda nechtela,tak sem to ochutnala a vubec se ji nedivim.... :sick:

In reply to by mamáček

no vidíš, já bych jí to taky nedávala, ale zkusim to. A´T má dr. klid. To jí neublíží. Prej když to nebude chtít, tak jí to mam namíchat s mym mlíkem, jestli to vypije z flašky.

Ahoj Terčulko, tak jsem ráda, :) že přibíráte, náš Adámek se :||): narodil taky 4.5. :e): a taky pořád po kojení kaká, tak jsem ráda, že se tady o tom něco dočítám. :c: Tak pěkně prospívejte holky. :a: :a: My se taky budeme snažit.... :w:

In reply to by Sedlaková Jana

ahojky, to je hezký, že je tu někdo se stejně starym miminkem jako je Verunka. :)
Taky ti kaká a má to taky pořád ještě řídký? Já myslela, že to je u miminek normální a dr. říkala, že už by to mělo být hustý, tak máme pít ten odvar. Včera jsem byla ve 4 lékárnách a nikde ho neměli, budu muset koupit jinou značku nebo ho uvařit. :00:
A netušim, jak ho do ní dostanu, nechce ani čajík. :n:

In reply to by terčula

:c: Taky mě to potěšilo, dodatečně gratuluji :c: :? jo, taky kakáme, po každém kojení a malý má stolici spíš vodnadou, jen sem tam má takové hrudky, tak se na to taky zeptám, do poradny jdeme sice až 10.6. tak tam raději brnknu, ať nejsem nervózní. :sick:

In reply to by Sedlaková Jana

tak to máš dobrý, že jdete až tak dlouho, já chodim každej tejden, teď dokonce 2x týdně. Podle mě je u miminek normální řídká stolice, ale dr. chce mít tuhý, prej po tý rýži by měla mít dokonce hovínko. To jsem v životě u mimča neviděla. :n:

In reply to by terčula

Proč chodíte tak často? Jsem ráda, že tam nemusím tvrdnout každý týden, je tam u nás dost plno, a jde to pomalu, tak jsem radši doma nebo venku, né u lékaře. :00: Já se na to poptám pak ti dám vědět , co na to ta naše dr. , teď když jsou ty vedra má malý tu stolici možná i z toho tak často. tak uvidíme. :O :?

In reply to by mamáček

mně by to nevadilo, ale malá se mi vždycky počůrá a někd yi pokaká přímo v ordinaci a to pak budu těžko doktorce vysvětlovat, že kaká tuhý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka