Bouřky

01.06.2008

Ahoj holky, chci se zeptat - byly opravdu někde ty bouřky s deštěm? Tady to v dáli blýskalo, ale to bylo asi tak všechno. Nekecají o bouřkách jenom ve zprávách ???

Ahoj!!!!!!!!!Tady na Plzensku pálí sluníčko pořád.Ale je chvilkama dusno. :a: Ty mšice jsou tu taky,na dvoře jsou stromy třešní a obalený až hnus a ožraný.Taky kontroluju kytky za oknem.To je pakáž vid. :s: :a:

In reply to by sarka blahova

Ajoj, tady je dusno už i doma. Mě ti dva tak sejřej - ani jsem s nima na dětský den nešla. Malý má blbé nápady a velký je blbý celý (hlavně ty jeho kecy). A TO PŘIBUDE JEŠTĚ TŘETÍ OCÁSEK - JÁ CHCI HOLČIČKU - NO TO SE MÁM NA CO TĚŠIT :r: Fakt už je toho na mě moc. A ty mšice - mě to křoví leze vyloženě na balkon - a celé špičky má úplně černé. Takl ať se o to město stará, když si na něm tak potrpí - ale proč mám trpět já?

In reply to by Beni

nám do oken svítí sluníčko jen ráno,pak už ne.Takže ted je tu fajn.Tak se nedej!!!!!!!!!!!A ty kecy mu vrat.Chtěla bych ho vidět,v tvé kůži.Byl by nasračky jako skoro každej chlap.Mě zas ukrutně vadí klíštata,máme dvě fenky.Shih-tzu a yorkšíra.A jak běhejí po dvoře ,tak je chytnou!!!!!!! :( Aletos je jich moc.A to maj ty obojky.Já se toho štítím,kurna.A ta malá čubka je jí rok semnou spí v postely.Dneska zas po ní jedno lezlo. :( Tak jí furt prohlížím,nerada bych nějaké chytla.

In reply to by sarka blahova

Jéje, tak ji do té postele raději napouštěj :n: Ale, mě se to radí, viď? Kdybych já měla takové mazlíky, tak by manžel chudák spal asi na zemi :s: . Já tyto malé pejsky miluju. :) Jen v Praze mi už přijde být přepejskováno - po zimě to tady všude strašně smrdí (jak pejskaři celou zimu neuklízí), tak se k nim nechci přidat. Přemýšlím, co máme koupit tomu staršímu - a vypadá to na králíka. Jinak nám sluníčko do bytu nejde - celý den pere právě na ten balkon. Takže když nechám zavřené to "taskleníů, tak je tam jak ve skleníku :r:

In reply to by Beni

No jo když tam tu čubajznu nepustím,tak počká až usnu a vleze si tam sama :s: Je pěkně vyčůraná a rozmazlená ale ode mě :s: kDYŽ JE JÍ HORKO TAK SPÍ NA PEŘINĚ,ALE JINAK MI SPÍ U ZADKU. :s: :s: kDYŽ JSEM SPAŘENÁ TAK JÍ VYHODÍM A MADAM SE URAZÍ.Nechápu proč to ty lidi neuklízí.Jsou to prasata.Ta větší s náma nespí má svuj pelech.Takže do postele byste se vešli :s: :s: Králíka neber hrozně smrdí!!!!!!!!! Malá ho měla,nebo jinak musíš mu každej třetí den všechno uklidit.Ještě máme dvě vodní želvy,teda malá a křečka.Tak jim to ustřihej to křoví a vyhod.Nebudeš kuli nim trpět!!!!!!!Já bych se stím nesrala :s: :s: :s:

In reply to by sarka blahova

Na to křoví jsem se ptala na družstvu - a ono se to nesmí, když je to města :n: .Prej dávají rádi pokuty :? . Ale já snad koupím ten nesmysl, co zabije každou trávu a naliju to tam :( . S tím zvířátkem fakt nevím. Chci, aby měl něco, o co se musí postarat,ale k čemu se může i přitulit - je mu 6 1/2 a strašně po něčem touží :h: . A teď, kdž už máme ten větší byt, tak bych mu chtěla vyhovět. Já doma nic mít nesměla a strašně jsem tím trpěla :r:

In reply to by Beni

No smrdí ale myslím si že pro něj je to lepší pomazlení to morče. Nevím.Tak tady už hřímá a fouká to.Manžel jel na noční alespon tam nebude mít takové vedro.Zato malá mě deptá.našla si prej kamarády a kámošku se školy a couraj každej den do večera.A učení nic.Tak jsem jí řekla že bude zítra doma a vyčistí želvy tak je drobet napučená.Na známky má 14.dní.Jinak je hodná , učí se dobře ale fláká to.Pubertačka napučená.

In reply to by sarka blahova

Neboj, to se srovná. Už se vidí na prázdninách - do toho to miminko. Ale bude dobře a ty budeš mít vééélkou pomocnici. Každý má mít kamarády. Já se těším, až si je tady najde Marťas - ale to asi přijde až se školou. Teď je má ve školce ale ne u baráku. Je to úmorné - když chce ven, tak sedím na lavičce, on třeba jezdí na kole nebo na kolobrndě a pořád na mě povykuje. Pak bude s kamarádama a bude trošku klid :dance:
A s tím počáskem - tady sice sprchlo, zabouřilo, ale žádnou změnu nepozoruji. Jdu do vany - snad se trošku schladím. Zítra mám monitory - tak uvidím, co bude. Zatím pápá :a: :a: :a:

ahojky no mne ani nemluv, ja od 2:30 do 5 nespala.Bouřky nenavidim, měla sem deku až na hlave a zacpane uši..to byla noc, sem nevyspana achjo..ty bouřky tady v Porubě byly 2 najednou a pršelo..

In reply to by maarketa

Ahojky, já bouřky taky nesnáším - proto jsem se na ni tak těšila. Říkala jsem si, že se pohýbe tlak, párkrát se pořádně leknu když to bouchne a jedeme do porodnice. A tady je pořád jen to hnusné dusno - ani nezapršelo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, máma mi říkala, že lilo 2x . Ale Severní Morava většinou chytne všechno - bouřky, závěje a tak.

Tak koukám, že to zase odnesla chudinka Severní Morava :r: Kdyby cestou sprchlo u každé z nás, tak tam lidi nemuseli mít zatopené sklepy. Já se taky moc těšila na déšť - navíc nám naše milované město vysadilo pod balkon křoví, o které se nestará. Je plné mšic - a já ho mám na úrovni 1. patra i s těma mšicema. Takže ani nemůžu pořádně větrat, aby se mi nepustily do domácích kytek :n:

ahojky u nás na tachovsku nic je tu pařák ,akorád ráno tak kolem 5 hodiny trochu sprchlo ale nic moc , a zas je hic

Ani ťuk, jen asi dva blesky někde v dáli a nic z toho....a věř, že jsem se na to těšila neskutečně, že hned po bouřce otevřu okno a vyvětrám a chlapa na pár minut opustí alergie...takže jsem zklamaná....

u nas byla boure v 3.15 rano a trvala 45 minut (vychodni Cechy).... strasny hromy a blesky, ale aspon jsem nemusela rano zalevat zahradu :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky