cvičení pro těhulky...

01.11.2007

Ahoj maminky, tak sem doma po cvičení s maminkama..bylo nás tam 7 a bylo to opravdu móóóóc skvělý!! HEzky sem se uvolnila a popovídala,máme to takové volné...:-)) Moc se mitam líbilo, stojí 30kč jedno cvičení a to asi i jde.. Každá kdo máte chuť a sílu cvičit, tak určitě jděte, je to bezadný!!! :-)) Sem jako znovuzrozená!! Škoda, že to není každý den..:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

TAk to je mi líto...a smíš ty vůbec plavat?? Ponás dneska chtěla potvrzení, že můžeme cvičit...no nic takového jsme naštěstí ani jedna neměla a to jme byly 3 nový...:-)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-))) nene, my jsme se rozcvičovaly a tospočívalov tom, že chodíme v kruhu a děláme různé věci, jedna z nich byla jako plavat prsa a druhá kraula..toho neumím a byla sem i na suchu jako pako...:-)))))))))))))))))))))))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Zrovna dneska se na mě miláček koukal takovým tím zvláštním způsobem, protože našel můj diplom za první plavecké tempo...podotýkám, že mibylo 12let..:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jenže já se uplavala tempo úplně poprvé..ale bylotosuper..v jugošce,natáboře,moc semi tam líbilo...škoda, že jsem druhý den dostala úpal a do toho zápal plic a tak sem zbytek proležela v posteli..:-(( Nojono..co nadělám..:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To ne,alenebyl toúplně zlejzážitek..bylinamě strašně hodní a kdybych to dostala v čechách, takse léčim měsíc..dodnes si pamatuju pocit po iněkci,vyvolávalapocit na čůrání..:-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty už se s tím pupíkem ani nehneš...:-)))) Mě se dnes smály, že mám větší pupík, než maminka v 8měs...měla takový malinký...:-))

In reply to by fekiska

Jojo, já se trochu styděla,když sem řekla, že necvičím a ani sem nikdy necvičila...:-))
mě by zničilo tovstávání..a dojíždění, práce jako taková asi taky, protože sem nemělamoc dobrý olektiv a byloto o nervy..:-((

In reply to by RenataMor

No jenže ty běháš doma kolem dvou dětí a ani nevím zda ještě k tomu nechodíš do práce...já sem doma a mám jakoby klid...už sem začínala být strašně líná...

tak to muselo byt fakt supr kdyz jsi uplne nadsena:-) to je parada a co jste tam cvicily? ja cvicila trosku na predporodnim kurzu ale miminku se to moc nelibilo:-(

In reply to by Beruska07

U mě byl mimísek úplně v klidu...asi byl rád, že se máma konečně hýbe..:-))) jinak jsmese spíše protahovaly a prodýchávaly...
na kurzy bych taky chtěla, ale ještě nejsem rozhodnutá...teď tam dvě maminy v úterý jdou, tak nám ve čtvrtek řeknou jaké to bylo a já se rozhodnu..:-))

In reply to by Borůvka

jojo je lepsi kdyz nekdo uz ma tu zkusenost a rekne ti, to je dobre, ja jsem chtela alespon u prvniho mimi nekam chodit at si to proziju se vsim vsudy:-)no nam rekla ze mame slapat na kole a toz to mi vubec neslo a zacalo me bolet brisko tak jsem se na to vyprdla:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky