jakou zavinovačku?

30.05.2008

Zdravim a prosím o názor. Budu si kupovat zavinovačku do autosedačky od Emitexu, otázka ale je zda mám koupit letní či zimní verzi, když se nám má malý narodit v půlce srpna???? Co myslíte???

chci vám všem poděkovat za rady, nééééééé že bych teď byla o něco moudřejší :///: , ale to už je můj problém :///: . Fakt díky holky, ještě to všechno promyslím. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A mimochodem ,zimni fusak do autosedacky?Cim jezdite ?Jestli ne hadraplanem tak je to na prd.V aute je teplo.

Ahoj, mám termín také v srpnu, 24. Do autosedačky budu mimi dávat v normální zavinovačce a pak mám takovou teplou, flaušovou. Myslím, že to stačí. :a:

Ahoj, tak to jsem taky nekupovala. Malý se snad narodí každým dnem a - na léto mi to přijde být zbytečné - a první syn byl zimní (v lednu) a přežili jsme to bez ní taky - jen s dekou a dokonce i bez nánožníku na autosedačce. Podle mě to není nezbytná věc. :n: :n: :n:

Ahoj, já to mám jasný, já budu rodit v říjnu a budu kupovat zimní. Budu jí totiž používat i do kačárku abych nemusela kupovat fusak. Myslí, že když nebude velká zima jako poslední dva roky, tak fusak zas tak nutnej není. Holt prcka víc obleču, nebo dám dvě deky. A ve velkých mrazech nikdo nedostane ven ani mě. Ale v tom srpnu......já nevím, spíš bych se klanila k tý zimní, v tom srpnu už nejsou takový vedra a do toho října, listopadu byste to mohli vydržet bez ní.

nám se Mikuláš narodil 30.3. a mám od emitexu tu letní zav. do autosedačky. Stejně ho v tom nosím jen do auta a tam je teplo. Jinak ta zav. je dost velká a vydrží, ale podle mě do auta bude stačit i v zimě :)

já nekupuju žádnou, mi to připadá zbytečné, máme jenom deku a to si myslím že stačí, hlavně v létě.Vendula

In reply to by ppjotra

ahoj,tak to jsme dvě.....já budu mít mimi koncem srpna mám tu zavinovací deku od red castle,je flaušová a vypadá stejně jak ta od emitexu jen minimální rozdíl...(doufám,že je řeč o té zavnovačce co se jí dají protáhnout pásy -protože tu mám já)vůbec si nedovedu představit dítě v autosedačce v normální jak se tam připásá a ještě bude přikryté dekou? :00: ,chápu bez dítě přikurtuju a přikryju ,ale v normální?Mám tu dekozavinovačku od segry její holka tam byla ještě v 7 měsících a vešla se úplně v poho...tak si myslím,že zimu v ní v autě přečkáme,ale řekla bych,že je to spíš ta letní(i když ten flauš je dvojitý)-tak nevím-to jsem ti ,ale poradila viď,samotnou mě to až oslnilo jak perlím :qu:

já si myslím že tu letní, potom v zimě už nebudeš zavinovačku potřebovat,zavinovačka není věc na půl roku... a když máš termín v půlce srpna tak v zimě už pak mimčo přikryješ dekou,zavinovačka už nebude potřeba :-) můj názor

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky