Fretak mel nervovy kolaps

30.05.2008

Vcera fretak zase neco predvedl :n: Uz celkem smrdel a tak bylo na case aby navstivil vanu.To nesnasi.Ke vsemu jsme mu zrusili koberec.Nesnasi zadny zmeny.Natoz takovou velkou a pak je dezorientovanej :!k: Jenze vcera to na neho bylo moc a tak protoze ho vykoupal panicek tak se za nim pak do te koupelny vratil a pokousal ho :00: Tekla krev :( To nikdy nedela ale dalo se to cekat ze neco procvede.Tak sel za trest do klece.Za hodu se panickovi szelelo a sel pro neho.Tak miloucky zviratko tam cekalo.Tulilo se k panickovi a liosalo :!k: :!k: :!k: To je beznej scenar.Kdyz vidi ze prestrelil dela ze je nejhodneji fretak na svete :!k:

:k: My měli fretečku -slečnu rok,od mimnka jsme si ji vychovali ale já na ni po čtvrt roku co jsme ji měli chytla alergii,šílené červné skvrny-prostě akzém,jestli to znáte.Musela jsem jít na kožní nedalo se to vydržet,měla jsem to v dekoltu na rukou,stehnech,normál.krémy nezabíraly a tak jsem měla od kožní nějaký jiný,ale já to měla pořád,tak mě poslala na testy na co jsem alergik no a tam se ukázalo že na naši slačnku taky a na roztoče a pár jarních stromů.Táhlo se to až do mého otěhotnění.Po vánocích se to už nedalo protože mi masti od kožní nezabíraly tak jsme se rozhodli dát slečnu k adopci :§) začli jsme mít strach aby naše mimi nebylo pak taky na ni alergik . Byli jsme mooc zklamaní ale nedalo se jinak ,vzali si ji hodní lidé kteří mají doma samečka :qu: a teď každým dnem čekají miminka :qu: ,no a mě kožní problémy do měsíce přšly a je to v pohodě. :one: jen je nám po ní smutnooooo :§)

Téééééda,si si to zasloužil.Zuzi,tak mě napadá,jak se vlastně jmenuje?Freťák?Ajak se máte,Terka už se z chřipky dostala?
My jdme na Vítání občánků,zítra,to bude zážitek,jen doufám,že tam malá nebude moc řvát :h:

Ty vado na tý fotce má docela velký zuby :00: . Já tohle zvíře nikdy zblízka, teda skoro ani z daleka neviděla, to se nedivim, že tekla krev :!k: :!k: :!k:

In reply to by janek

Ja uz ho mam skoro 4 roky.V nedeli ma narozeniny 4.Ja se ho nebojim ,on svoje poanicky respektuje a to ze jsme vyhodili koberec a dali do obyvaku plovoucku bere jako tvrdej zasah do jeho soukromi a do jeho sveta.Tak ho to nastvalo.To jsi mela videt co delal kdyz jsme mu doma zbourali 2 zdi :!k: Ale uz dlouho nic delat nebudem tak bude klid.

A že ti ho bylo taky líto? já když musim seřvat psa, tak se mi tak nechce, ještě jak vidim, že je smutná a musim vydržet, to je pro mě snad horší než pro ni.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka