smím vás podravit?????

Anonym (neověřeno)
30.05.2008

Ahoj holky,to je teda se mnou už těžký,co??Už skoro vůbec nejsem ani v práci.Paní se zaučila, takže proč ne.Zateplují stále barák,tak jezdím hajat na zahrádku.Já už fakt nemůžu.Podle UTZ to mám dnes za měsíc,ale ráno jsem se vzbudila a cítím se jako by mě někdo mlátil celou noc. Záda jsou šílený,ruceoteklý,takže tohle píšu dost dlouho.Už to chci mít za sebou.Jo a postýlku jsem si nakonec musela dovézt domů sama a taky si ji složila.Pomáhal mi teda Tomášek.Aspoň někdo.Chybíte mi,holky.

Ahojky Káťa, víme asi jak se cítíš....holka, ale vydrž! Já vím, ten konec je vážně hnus co?Ale zvládneš to a už brzy budeš mít mimíska u sebe :e):

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

to mě tak štvalo, všichni tvrdí jak jseš těhotná a že to k tomu všechno patří...ale už si nikdou neuvědomuje to, že prostě každá těhule se cítí chvíli před porodem jak zpráskanej pes a štvou jí tyhle věci...mě ještě strašně štvalo, když mi každej den někdo psal jestli už jsem porodila...kur.a až porodim tak se to dozví....jojo, nenaděláme s tim nic, musíme vydržet :||): a potom už bude fajn ;) A to s tím autem...to je zákon schválnosti - mě to chytlo, když byl chlap v práci :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka