kontroly

29.05.2008

Ahojky tak v úterý jsem byla u svého gin , a ten mě poslal do plzně stím že jestly bude mít malej víc jak 3,5 kg tak půjdu na císaře . Včerá jsem tedy vyrazila do Plzně , nejprve mi natočily ozvy , jenže malej spal a měl čáry skoro rovné tak se mě sestra ptala jestly vůbec cítím pohyby , pohyby jsem cítila , a tak mě tam nechaly napojenou hodinu a půl , :00: , záda mě bolely jak pes . Po té jsme čekaly na to až si nás zavolá doktorka , to byla další hodina , po příchodu do ordynace koukla na záznam a řekla že ho musí po hodině přetočit že je divný , tak jsem hned zas šla čekat a pak znova na ozvy a potom zas k dok . No a ta mi pověděla že si mě tam nechat nemohou že berou až těsně před porodem , ale že příští týden ve středu už si mám vzít tašku ,akdyž budou mít volné místo tak že mě přijmou , teda pokud se malej neotočí ,a že mi naplánujou teda císařský řez . Tak jsem celá nedočkavá až bude středa :s: :s:

Ahoj,držím palce at to dobře dopadne :one: :one: Kam pudeš rodit do Plzně?Já se furt rozmýšlím kam jít,ale ještě mam čas.

Teda takže tahle. No vidíš, tak to už máš za chvíli za sebou a malýho u sebe. Určitě bych se toho císaře nebála, pořád je to lepší než rodit nožičkama napřed. Tak budu držet palečky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka