V patek 7 tydnu po porodu

28.05.2008

Ahojky holciny,tak jsem se vam zvecnila dneska,skoro 7 tydnu po porodu,to to utika,to je sileny,pripada mi to jak kdyby se narodil minuly tyden. No nicmene jsem se chtela poptat jak jste na tom s vahou po porodu.Ja jsem po cisari a mam jeste nejake 4-5 kilo navic,i kdyz bych rekla,ze min.1 kio bude navic v prsou ve fabrice :-) vic nez ta vaha me spis trapi ten spicek co mi zustal na brisku,dr.mi v pondeli rikal,ze uz muzu zacit cvicit a plavat tak aspon neco,no uvidime jak to pujde.Co vy,zeny,jak jste na tom????

Já mám dole 18kg, ale dál se nehnu ani o píď..kojím, takže mám furt hlad..sice nepřibírám a to je div při tom co do sebe nacpu, jenže ani neubírám...18kg zní parádně, jen kdybych nepřibrala 30kg.. :n: :n: :n: ://:

In reply to by Renča81

nojo..já příští těhu určo nebudu takmoc přibírat, je to děs to schodit...pravda je, že 10kg v porodnici a jak sem měla zaseklé ty blanky, tak sem měla skoro furt horečku a do toho malá bla vzhůru co hodinu a tak sem za první týden doma schodila dalších 5kg...ty tři už se pěkně trápím...:-( :r:

In reply to by Borůvka

to já v porodnici nechala 8 a pak už nic, možná půl kila, ale toď vše. Příští týdne jedu k mamkám, tak nakojím malou, nechám jim ji, sednu na kolo a pak se vrátím na další kojení a třeba to trochu zabere, teda pokud bude trochu pod mrakem, jinak až večer, až bude lepší vzduch, jinak bych to asi s tím astmatem neudýchala, ale už se moc těším :\x:

In reply to by Renča81

já sem dneska taky miláčkovi řekla, že malá spí a že jdu na kolo a on že bychom malou mohli dát odpoledne tchýňce a vyjet si spolu..takže trpělivě čekám, až dorazí tchýně..a budu teď hezky jezdit každý den..i když v pátek jedu na týden k našim, tak tam si asi nezajezdim..:-( ale taky se těším, jen se mi bude mocinky stýskat.. :r: / :\x:

Ahoj, já jsem shodila jen v porodnici a od té doby nic :r: , mám pořád 5kg navrch a na břichu šílený špek :r: , že když jsem Eričce kupovala šatičky, tak mi nabízela těhotenské kalhoty :00: , trošku mě ta ženská dostala, když říkám že chci pro dceru šatičky velikost 62, tak přece nebudu čekat další :00: :O . Měj se krásně a pozdrav Adámka :a: a musíme doufat, že se nám ty špeky přes léto vyškvaří :s: :a:

In reply to by Simik

Dneska jsem si koupila chrániče bradavek, ať nemusíme pořád vytírat to mlíčko co ze mě teče a je mazec kolikrát jsem to už vylívala, jinak teď odsávám a krmím stříkačkou, ať ty prsa pošetřím a mlíčka mám na rozdávání. Myslím si že ty kvasinky jsou už lepší a tak ještě zahojit ty dírky ať jsem příští týden v poho, jedu na Severní Moravu za mamkami, tak ať se tam nemusím trápit a stačí jenom vytáhnout a pít. Včera jsem na tom byla hrozně, viz blog, dneska už je naštěstí líp a doufám že už bude jenom líp(aspoň co se týče bradavek a budu si užívat bezbolestné kojení). Jinak jsem se koukala co si nakoupila malému a jaký to je velký chlap, to Erinka je vedle něho malé miminko, pořád ještě nemáme vaši porodní váhu :s: . A jak se máš ty, jak si užíváš mateřství?

My máme zítra 8 týdnů, mám navíc asi 1,5 kg - nejspíš taky v té závodní jídelně, co prckovi nosím :s: a špíček na břiše taky mám, ale můžu říct, že se zmenšuje každým dnem :-) jsem po císaři, takže s tím nic nedělám, ale začnu malinko posilovat to bříško :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka