Dobre rano holkyyyy

27.05.2008

Tak uz jsem vzhuru a jak koukam tak to dneska vypada na krasny slunecny den.Tak to se asi pustim do prani vecicek pro mimiska.Porad mam dost casu na vse ale abych pak toho nemela hodne,no uvidime.Co jinak planujete na dnesni den holciny?????

Ahojda,ty už pereš?? já jsem v 30tt a nemůžu se nějak rozhodnout -naplánovat si kdy budu prát a kdy si nachystám tašku pro sebe a mimiška do porodnice? jak to máš naplánováno ty?? :dance:

In reply to by lucie a rosta

to v planu,ale jestli to klapne to nevim.Ale tak nejak jak tady pisu z holkama tak uz je cas si pomalu prat ty vecicky,aby toho pak nebylo moc.K tomu jeste zehleni ve vedrech??....Par holek uz me napsalo ze tak kolem 32tt uz zacinali a nebo to uz dokonce meli nachystany.Ja bych to porad odkladala,ale o vikendu uz zacina cerven a ja mam prvni termin 13.cervence,druhy 22.Tento tyden jsem si koupila uz i triko a pantofle do porodnice,tak pomalu si to pripravim -hlavne jeste dokoupim a necham to nekde ve skrini a pak uz to jen dam do tasky a pojedem... :) :) ;)

In reply to by MISA.80

Dik žes napsala :one: no tak asi máš pravdu ,blíží se to, :one: mě 31tt začíná zítra tak žebych se o víkendu do toho dala taky?? no spíše přez týden dopol.to mám doma klídek,syn ve škole a mužík v práci :qu: navíc je ted ten MDD TAKŽE ASI NĚCOO VÍKENDU PODNIKNEM :qu: jinak jsm začla chodit do těhu kurzu a tam jsme probírali co sebou pro sebe a mimi do prodnice tak to mám čestvě v hlavě a pro jistotu ještě někde v pc :\x: tak na to mrknu a pojedu dle toho,alespoň zhruba :\x: přeji pěkný den.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky