nákupy

26.05.2008

kdy jste začali nakupovat na miminka? V kterém jste byli měsíci(týdnu)

Ahojky Petulinko, tak já začala nakupovat také brzy, začátkem čtvrtého měsíce. Ze začátku jen pár kousků, abych to nezakřikla a pak jsem se už rozjela. Ted mám už vše, stejně se těch hadříků nemá kupovat zbytečně moc, hned z toho mimča vyrostou. Tak pak budu nakupovat ještě průběžně až bude mimi na světě. Jinak jsem ted 27 týden a už mi přišla postýlka, autosedačka, vanička, peřinky a povlečení a také mám už chůvičky atd. Po tom 30. týdnu si pak vše vyperu, koupila jsem si tekutý prášek přímo pro mimi. No a pak už jen připravit tašku do porodnice a mimi se může narodit. Jelikož mám termín v srpnu, nechci vše nechávat na poslední chvíli, protože se mi pak s tím velkým pupkem nebude chtít už nic zařizovat. papa :a:

Já průběžně nakupuju oblečení od začátku těhu, teď už z oblečení mam skoro všechno, takže už koupim jen to, co mě vyloženě okouzlí. Jinak se teď chystám - 28.tt na objednání kočárku, postýlky a nákupu takových věciček, jako jsou pleny, věci na koupání a tak.

ahoj, ja docela pomalinku neco malo jsem dostala od znamych ve 12.tydnu a dokupovat jsem zacala od asi 20.tydne, ted jsem ve 33.tydnu a zdaleka porad nemam vsechno :)

já jsem te´d ve 20.týdnu a chystám se na to.. jinak pár oblečků jsem koupila tak nějak průběžně, když mě to chytlo a chtěla jsem doma něco mít... :-)

ahojky já asi tak ve 20tt když jsem byla po ultrazvuku a měla výsledky z plodový vody. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky