29+3tt nebo 31+0

26.05.2008

Ahoj holky,tak jsem byla v pátek na UTZ. Poradíte mi některá?? Do zprávy mi dr.napsal ASP+, PPH PI co toto je?? Normálně se všechno vyptám, ale on musel utíkat na porod, mamince předemnou našel něco špatnýho na UTZ, tak ji nechal nachystat a pak tam spěchal... No a dále: podle PM 29+3 podle biometrie 31+0 a přitom miminko má jen 1.600g. Není to málo??? a ještě placenta bpn, mimo DS vpředu. (to je myslím, že mám placentu nízko, ale ne v děložním hrdle, ne??
TAk jestli něco víte, alespoň část, tak mi, prosím, napište. A kolik váží vaše miminka v bříšku... Děkuji moc :dance:

ASP+ znamená že mám mimísek v pořádku srdeční akci, PPH PI znamená že poloha mimča je podélná, hlavičkou dolů, zádíčka z tvého pohledu doleva, placenta bpn znamená bez potíží a příznaku odlupování, což je v pořádku!
Jinak v tvém týdnu těhotenství ať už 29 nebo 30 má miminko moc pěknou váhu oni nejvíc přibírají poslední měsíc a to co týden tak 200g.
Tak to je vše co vím!

In reply to by kirisel (neověřeno)

Kirisel,to jsi mi udělala radost. Minulý týden jsem tady četla, jak miminka váží kolem 30tt 1,85 nebo až 2 kg. Tak jsem začala mít strach, že je malinká...Pořád mi kontrolují Dopplerem průtok pupečníku, aby byla dobře živená a to naštěstí je zatím v normě. Děkuji moc!!!Míša

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky