Dobré ránko všem,

26.05.2008

tak jsem včera zmizela jak pára nad hrncem, ale chtěli jsme k nám dolu pozvat tchána s tchýní a že si sedneme na terasu....a ejhle, tchýně kuli mě nechtěla???!!! :jawdrop: Nepochopila jsem proč, ale co, mě je to jedno, já už jsem s ní po tomhle všechno vzdala.No a potom jsme s manžílkem o tom diskutovali a přišlo naše oblíbené téma - PES :dog: .Naši mají štěňátka a já si prostě jedno vezmu, ale tchýně velkýho psa nechce - prý kuli tomu, že pes štěká :? a že bych to nezvládala - co jí je do toho jestli budu nebo nebudu zvládat dvě děti a dva psy????!!!! :n: Tak jsme se s chlapem rozhodli, že jim půjdeme nahoru říct, že psa chceme - oba dva.A tak jsme po 30min. diskuzi dosáhli toho, že pejska mít budu :dance: Ale těch keců kolem toho... já tu mojí tchýni fakt nechápu..chjo.Proč my ženský máme většinou na tchýně smůlu?! ://:

jů tak k pejskovi gratululuju-co to bude za rasa?
A ohledně té tchýně taky nemám žádnou skvělou(a pak se říká že chlapi mají hrozné tchýně) ten můj manžel vidí mojí mamku 2x do roka na vánoce a na narozeniny

Ahoj Lucko.Tchyně ...to je nekonečné téma.Já mám tchyni i tchána celkem fajn,přesto s nima mám soužení,že bych je občas fakt zabila.To ti budu vyprávět někdy asi osobně. Je to psycho.Obdivuju tě,že s nima můžeš bydlet v jednom domě.To nedělá dobrotu ani kdyby byli světoví. Ale chápu,že když jiné bydlení není,tak se nedá nic dělat. A proč my ženský máme na tchyně smůlu? Protože my jsme ty potvory,co jim odvedly jejich chlapečky,co musejí být neustále kontrolovány,jestli jejich synáčkům dobře vaří,jestli mají uklizeno... A nám to samozřejmě leze na nervy. Přijde mi,jako by tchyně byly přesvědčené o tom,že neexistuje ženská,která by se o jejich synka uměla lépe postarat než jejich maminka. Musím tedy říct,že jsem ve své tchyni tento evidentní dojem už zlomila,ale teď mě zlobí v přístupu ke vnoučatům. Chlapi to mívají (většinou) s tchyněma jednodušší, protože chlap nemá žádnou velkou úlohu v domácnosti (mimo vydělávání peněz-což moc kontrolovat nejde),tak je naše mamky moc nedusej.Řekla bych,že vtipy o tchyních stoprocentně pocházejí z dílen žen.

nic si z toho nedělej důležitý je že je manžílek při tobě a nerdží se máminy sukně a nedělá jen to co řekne ona. jak se vám vede?

In reply to by sisina

jojo, to by mi asi hráblo, kdyby to byl maminčin mazánek...ale naštěstí je to super manžel i táta od dětí!!!!§Kolikrát si říkám, že si ho snad ani nezasloužim ;) . Jinak se máme fajn, taťka nám zrovna před chvilkou odjel do práce a tak si tu vegetíme a už se těšíme, až se v pátek večer vrátí :h:

ivka222

já mám prima tchýni,a pejsky máme dva,ale to bude tímže od nás bydlí 40km :s: :s: je dobře že je ti manžel oporou a stojí při tobe,tak to má kurňa byt :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka