odchaziiiim !!!

24.05.2008

je tu fakt mrtvo...Stve me ze se tady lidi neodhlasuji a pak tu jsou jako ze tu jsou a pritom tu nejsou..Me se to teda obcas stane kdyz mi kiksne pocitac ale vedome to nedelam!! No nic preju vsem co tu jsou dobrou noc a sladke sny narozenym i jeste nenarozenym mimiskum...pa pa

Jo jo, by mě zajímalo kolik lidí je doopravdy online. Já se tedy přiznám, že se taky většinou neodhlašuju, protože jsem zvyklá, že když zavřeš stránku, že tě to po určité době samo vyhodí, ale slibuju, že si teď už na to budu dávat pozor.

In reply to by Brejkyna

Já mám vyzkoušené, že když vypnu internet, tak se automaticky odhlašuji, dělala jsem pokusy, abych to věděla :-) Jedu na dvou počítačích, v práci a doma a je to tak. Takže jsem v klidu... Potvrdily mi to holky, že tu nejsem, když jsem vyplá. Já se právě úplně vyděsila, že tu straším 24 hodin denně, 7 dní v týdnu atd...... :s: :s:

janka.82

Já už jsem to s příspěvkama asi vzdala. Málokdy a málokdo mi odepíše :r:

janka.82

In reply to by dupka

S Tebou plně souhlasím. Tesa odpovídá všem. Já se taky snažím odpovídat každému a chválím obrázky a na mě každej kašle :r: Dalinka tu také byla včera večer. Tak si zkus najít její příspěvek

In reply to by Tesa

Sakra, já nic...tak jsem to špatně já pochopila, aby tady nedošlo k nedorozumění, že tu roznáším drby. Já to pochopila tak, že má dnes nástup, takže nemá.tak pardon, děvuchy :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka