pupek

23.05.2008

ahoj holky,tak se taky "pochlubím"- jestli se mi povede vložit fotky. Ale nestěžuju si,říkám si,že na to,že jsem ještě před pěti týdny měla mega pupek (v těh.jsem přibrala skoro 25kg) a že jsem vysloužilá matka dvou dětí,...tak to jde.Musím ještě máknout páč nedopnu svoje starý dobrý džíny. ;)

In reply to by Johanka a Rozinka

copak ty,Johanko :s: ,tys takhle vypadala i před porodem,ale já přibrala v těh. bez mála 30kg... A teď jsem koukala,že jsi hroznej hubeňour,to s tím asi zkusíš,mně všichni říkají,jaká jsem po dvou dětech hubená... a to neviděli tebe :a:

In reply to by Johanka a Rozinka

no,jsi parádní vyžle :s: . Já mám na 177cm 54-55kg, v plavkách to docela jde. Já dopuju skoro denně větrníky,abych nevypada jako ty :!k: . Páč kojím jak o život. Zrovna teď vypadám jak ještěrka. Jsem přecpaná, vypouklý panděro na hubených nožičkách..... Já celý noci prokojím,je to hrůza,kojím po hodinách i míň-sice Mája nepije pořád-budí se kvůli zubům,tak chce být přisátá. Se vezmem spolu za ruce a všem modelkám natrhneme řitě s našema tělíčkama :!k:

In reply to by Johanka a Rozinka

ty jo,Johanko,to bych chcípla. A už ti to alespoň trošku vylezlo nahoru? Já se občas cítím slabě na své váze a to mám nějakých 15kg navrch-teda myslím o 15kg víc než ty... Teď jsem si zkusmo zpočetla bmi a mám podváhu,to ty musíš mít index v mínusu :s: . Vypadáš jak Rozárky ségra.

In reply to by Johanka a Rozinka

ty bláho,to jsi pro Rozíka roztomilý chrastítko.Zkoušela jsem ti spočítat bmi a máš asi 14,7. Co na to doktoři?Nedoporučili ti nějaké výživové doplňky na dodání energie apod.? I já mám podváhu,ale ne tak dramatickou.... Držím palce,abys nabrala sílu,jako mamky jí moc potřebujeme,abychom mohly skákat,jak princezny pískají ;)

In reply to by Johanka a Rozinka

:n: :n: :n: . To je hrůza. Jasně,hodně ženskejch chce být štíhlé,ale tohle mi přijde extrém. Ale tak ona snad ví,co dělá,jestli nemáš zdr.problémy.... Mně třeba v těh. zjistili na EKG nějakou odchylku v srdečním rytmu a dr.mi řekl,že to štíhlé ženy mívají často (a to jsem tehdy měla skoro těch 30kg navrch...)a mně fakt přijde,že někdy,když jsem uhnaná (když třeba tlačím kočár s Marunkou+Ivankou na stupátku...do kopce,tak je mi fakt těžko na hrudníku a jsem zadýchaná,jako bych uběhla maraton....)-tak je mi divně. Doufám,že mne neklepne pepka :!k: Koukala jsem,že Rozárce už bude rok....ty vogo,to to sviňsky utíká.... Ještě nedávno jsem koukala na tvůj pupík s ještěrkou :ww: . Já už z toho začínám mít zlehka depky,páč třetí dítě zřejmě mít nebudeme a holky už nejsou miminka.... a já bych chtěla ještěěěěěěěěěěěěěěěěěě. Ach jo,teď už budu jen stárnout. :\\:

Kdo nevěří...ať tam běží :///: . Né,koukněte mi k pupíku,mám tam "těhotenskou" čáru,byla jsem těhotná. :s:

A s tímhle hubeňourem mám já chodit ven s kočárkama - si budou lidi myslet, že si ten kočárek někde půjčila :s: :s: :s:

takej pupík jsem nikdy neměla, ale ráda bych, aby mi to moje povolený svalstvo (špekstvo) ještě víc zmizelo!!!

Tos šla vyfotit sousedku, PŘIZNEJ SE!!!! Tohle neni možný. Tak já se jdu zahrabat no :r:

jééé,holky,já se tu musim tlemit.Já se zase tak super necítim.Dopnu jen jediný džíny,chodim jak socan v jednom.Ale jsem spokojená,ono bude líp. :s: . To jsou hezké komentáře. A dík :one: :\x:

Tak to je mazec, ty že jsi někdy rodila????? Nevěřím!!!!!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :? :? :? :? :? :one: :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky