Nejhorsich par sekund v mem zivote

23.05.2008

Ahojky holky,vcera nam Adus dal pekne co proto.Byl trosinku rvaci a tak mi rval v naruci a rval a najednou nic,ja na nej koukla a on nedychal!!!!!Proste mu ten vzduchskocil jinam nez mel a bylo to.Ja zacala silene zmatkovat,ale okamzite jsem ho otocila hlavou dolu a busila(jemne)do zad.Holky,hned zacal dychat,ale ja se pak celej vecr klepala jak osika a chodila se na nej kazdy 2 minuty divat a pak jsem hroznebrecela,kdyz kjsem si uvedomila jak malo staci.......a brecim jeste ted.Sileny holky,fakt.

ahoj simiku, tak to vim presne, jak ti je. mala mela zanet prudusek a dusila se mi za tu dobu trikrat! vzdycky jak zacala kaslat, vlitly jim tam asi hleny, cela zrudla a nemohla popadnout dech. tak jsem ji - jak pises - zvedla a placala po zadickach. pak jsem se cela klepala a brecela. fuj, bylo to hnusny.

Ahojky Simiku, to jsou teda soky, to ti teda povim!!! :(
Vzpominam si, ze nam mamka nedavno vykladala o tom, ze se moje segra strasne casto takhle "dusila" - prestala z niceho nic dychat, a to ani nemusela pred tim vyvadet. Proste z niceho nic...
Moc ti preju, aby to byla jen vyjimka, a tys nasla zase svuj klid :k: :k: :k:

Tak to si dovedu představit....ale jsi šikulka :one: My sice máme monitor dechu, ale i tak se na Míšu chodíme občas dívat ;)

Tak to teda muselo být strašný :r: mě stačí když se mi malej zakucká a jsem vedle a natož tohle. Jsi statečná že jsi to tak zvládla :one: Tak hlavně že je to OK :)

Vím očem mluvíš,malá mi to udělala když ji byl rok a něco.Tak začla plakat a najednou nic....Tak ji přítel vzal do ruky a poklepával ji na zádička a nic,ona začla úplně fialovět a já.............já hulákala že zavolám sanytku a nevěděla jsem co mám dělat,začla jsme brečet......tak jí přítel ohnul hlavyčkou dolů buchl doní a už dýchala.No trvalo to asi necelé dvě minut yale mě to přišlo ja věčnost.Mojí sestře to dcera dělá pokaždé když pláče prostě se nenadýchne

Ahoj, mimča do roku to mívají. Když hodně brečí, tak občas udělají apnoickou pauzu(asi 10-15 vteřin) než se zase nadechnou. Taky bych šílela, na tvém místě, ale opravdu se to stává a nic to neznamená. Neboj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka