Fotečky - 38tt, kterou z nich mám dát jako ikonku????

22.05.2008

Ahoj holčiny, brzy už se budu loučit se svým pupíkem, proto jsem se rozhodla ho na několika snímečcích zvěčnit. :j)

Ahojky, taky bych vybrala, tu co máš teď :one: Ale je fakt, že krásný jsou všechny :k: Pupík ti moc sluší, ale miminko ti bude slušet neméně :cc): Užij si poslední týdny s pupíčkem :a:

Ahoj!! Fotky jsou super! :qu:
Jenom me vzdycky nastve kdyz nekdo tak stihly jako ty napise "az jeste vic zmasivnim" .., myslim ze nevis o cem mluvis !!! :O .. mohla bys do casopisu

ty co pribraly do porodu skoro 20 kg jako ja :pig: a v porodnici nechaly s bidou 6 kg tak by mohly vypravet....

- asi me dneska presla chut se poradne naveceret :hu: necham se inspirovat jak byt krasna maminka i pred porodem a radeji pribrzdim dokud je cas..

A uzivej si briska uz dlouho nebude, za chvili :cc):

Holčičky, moc vám děkuju...krásně se to čte, když vás někdo chválí... :j) :j) :j) Z bříškem se budu brzy loučit :\\: :\\: :\\: ...stejně jako každá z nás. Asi mi bude chybět, ale maličký v náručí...to je představa: už se nemůžu dočkat. :e): Všem nastávajícím maminkám přeju, ať jsou jejich mimísci v bříšku zdravoučké a ať i oni se na vás těší jako my na ně :ww: A maminám tiše závidím - musí být taaaaak šťastné, že můžou toho svého mrňose pohladit, políbit, přitisknout k sobě... :c: :a:

Já jsem se byla fotit teď v úterý i s přítelem.Tak jsem zvědavá,jaký bude výsledek...je to ve 34tt...
Ty máš moc hezké fotky :) Dala bych si tu první jako ikonku :)

Pěkné fotečky, pěkná těhulka. Já bych si dala tu třetí nebo čtvrtou, ale krásný jsou všechny :)

Jejdá, všechny ... jsou tuze krásné. Fakt nevím, co ta čtvrtá fotka :k: Kdo tě tak skvěle vyfotil? Ikdyž taková modelka se fotí sama :one:

In reply to by Marichen

Samospoušť :///: Když mě fotí někdo jiný (teď v těhu), jsem děsně nervózní :( A hlavně já těch foteček v těhu moc nemám... :r: ¨, proto dneska jsem se rozhodla k velkému činu...Teď v těch posledních dnech čekám nejhorší (jakože oteču, ještě víc zmasivním :s: apod.), proto jsem do toho dneska praštila :s:, zítra už by mohlo být pozdě :///: . A potom budu broučkovi ukazovat, jak se krásně měl v bříšku...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky