prosím o radu

22.05.2008

Ahoj holky, malá trpí na bolení břicha a podle vašich rad jsme začali dávat baby calm. Doteď to bylo celkem v poho, ale vřera večer probrečela malá přes dvě hodiny a dnes s tim bojujeme s přestávkami celý den.nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti. Třeba že přestávají po urč. době fungovat. Užíváme je necelých 14 dní. Malá skoro nespí. Díky

Evi,rikaji,ze teplou plinecku na pupicek nebo masaz pupiku ve smeru hodinovych rucicek :one: !V lekarne maji masazni krem zvany pupik na tyhle masaze! Nam taky tyhle veci,jako baby calm nijak extra nezabiraji,tak nam dr predepsala jakysi prdikovy kapky,v lekarne je museli namichat a navic magistra rikala,ze tyhle ingredience uz maji jen v jedne lekarne v nasem meste!Ty mame ode dneska,tak uvidime!Drzime palce!! Pijes ten caj pro kojici?tenje taky plny fenyklu a jinych anti-nadymacich latek!!

Aha,tak to vůbec netuším, co by pomohlo. Chuderka maličká. Člověk by zkusil nevím co, jen aby neplakali,že? A co teplá voda? To teda nevím jestli nějak pomůže, jen mě to teď napadlo... :?

Ahoj, my na bolesti břicha dáváme sab simplex kapky.Ale jsou na předpis. Teda aspoň nám je dr. předepisovala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka