Vztekloun!!!co s tim??

22.05.2008

Holky malej se mi posledni dobou strasne vzteka...jen kdyz je v naruci a chodim nebo ho dam sednout oprenyho o polstar tak je zlatej...ale pritom neni navyklej na chovani...Nechapu to ... nevim jestli ho nechat vyrvat..nebo ho utisovat a nebo co...ale je to des pak nemuzu nic delat a musim byt jen u nej.... poradite nekdo??jak na to???

Přidávám se do klubu vzteklounků a nemůžu poradit vůbec nic, protože dělám přesně to, co Ty. Nosím, chovám, poskakuji s ním, jak ho položím následuje zrudnutí, ukrutný řev, krabice a vzteká se tak, až se skoro zajíká, což mi rve uši, takže ho zvednu a celé se to opakuje. :s: :s:

Ahojky, hlásím, že u nás je to stejné, malá se vzteká a uklidní se, když jí nosíme na rukách nebo podepřeme do sedu.... Už jí nebaví ležet a to ani v kočáru, tam vydrží spát tak 45 minut, pak se vzbudí a řve, což je dost blbý..... nemůžu nikam moc daleko a k doktorovi jsme teď museli jet raději autem. Už prostě chtějí objevovat a pozorovat svět..... nezbývá asi než počkat, až to budou umět trochu i sami...Tak do boje :-)

tak hlásím se do klubu, já to mám taky tak, ale asi nám nic jiného nezbyde než s děťátkáma objevovat svět, už se jim prostě ležení nelíbí, chcou se dívat a objevovat.... no ležet nám pořád nebudou rarášci, snad to bude lepší když začnou sami sedět a sami si pak budou moct hrát :dance: :qu: :one:

já mám to samé, ale my si s ní nemůže ani sednout, musíš s ní chodit..čas od času ji nechám vyřvat, a´t je jasné kdo je tady pán..ale většinou vyměknu..:-)

Ahoj, já miminko teprve čekám, ale myslím, že zkouší kam až u tebe může zajít. Vynucuje si pozornost. Já bych ho zkusila chvilku nechat vyřvat, ale nevím, jestli bych to vydržela

ahojky, ja ti asi neporadim, pac mame doma ted to samy a ja nevim co s nim... ale treba se tu doctu jak na nej.. mam doma posledni 4 dny to samy....

In reply to by Hankitacz

Ahoj...To je ale priserny..tak aspon ze v tom nejsem sama...ale mam z nej hlavu jak strep...proste to nechapu...nema proc se vztekat az tak..chjooo snad to brzy prejde....co ... nechat ho zas dlouho rvat nemuzu pak nestiha polikat sliny a kucka se...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka