Ložnice

22.05.2008

Děvčata potřebuju poradit.Teď si budem s přítelem zařizovat novou ložnici a mě se líbí docela nábytek ikea.Co vy na něj říkáte?Máte někdo od nich ložnici sestavenou a nebo od okoho ji máte a za kolik peněz asi tak????

Ahoj, já mám z Ikea zařízený celý byt. Postel už máme přes dva roky a nevrže. Teď tam budu zařizovat i dětský pokojíček, kromě postýlky, protože tu jsem si tam nevybrala, příjdou mi moc malé (nízké).

In reply to by Jajusskaa

Já mám v ložnici jen postel, jinak mám vestavěné skříně dělané na zakázku a potom doplňky jako bednu před postelí a komodu. Každopádně jsem se bála stěhování, že to ta postel nepřežije bez újmy na zdraví, ale po tom, co jsme ji opět smontovali, tak je pořád super. Jen bych si koupila tvrdší matrace než máme. když se tam válím už moc dlouho a nechce se mi vstávat, tak jsem pak dost rozlámaná. Ale jinak bych neměnila. Už ani nevím jak se jmenuje, ale mají jí tam i jako komplet v ložnici. Má čelo z takových dvou prken (brácha tomu říká lavice) :!k: :!k:

Ahojky, já tam ocut zatím nic nemám,ale až budeme zařizovet baráček, tak bych tam chtěla spoutu věcí nakoupit. Mají tam moc pěkné věci a dobré nápady.

ahoj, my mame z Ikea vsechno krome steny v obyvaku.. zboznuju Ikea a jsem maximalne spokojena ;)
mimochodem, jsme tam tak 2x do mesice.. mam na to trosku uchylku :s: :D

In reply to by Jajusskaa

chce se tam pěkně projít, podívat , vyzkoušet.. :///: Každýmu vyhovuje něco jinýho, já jsem teď vděčná za vysokou postel, že se nemusím odnikud zvedat a těžce vstávat, dám nohy dolů a můžu se krásně postavit, což je s pupíčkem boží :s: Ale ta naše občas vrzne nebo skřípne, ale to je asi u všech postelí na nožkách, to by chtělo koupit nějakou co je dole plná...

In reply to by Jajusskaa

máme 1, víc se nám tam nevešlo, ale máme i stejný stolek na TV a v něm je taky jeden velký šuplík, tak tam mám pyžamka a tak :)
Já teď musím běžet, v úterý se stěhujeme, tak musím zase něco zařídit :( Já ti pak kdyžtak písnu až se vrátím. zatím pa

In reply to by Galateia

My máme doma také spoustu věcí z Ikei a jsme spokojení.Za pár dní tam jedeme nakupovat nějaké věcičky na mimčo,mají opravdu krásné věci a myslím,že i kvalitní,takže bych se toho určitě nebála :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka