Klesání bříška.....

22.05.2008

Ahoj holky, mám dotázek možná už na maminky, které to už znají, ale budu ráda za jakoukoliv odpověď. Dnes jsem 32+3tt a včera večer když jsem se mazala mi manžel řekl, že mi bříško nějak hodně klesá dolů. Chci se zeptat od kdy tak bříško normálně klesá??? :? Mě to přijde nějak brzy ne? :00: Předevčírem ty divné stavy a bolesti jak jsem tady psala, to jsme se shodli, že to jsou asi poslíčci a teď tohle. Mám docela strach aby ten náš prďolka nechtěl už ven. Sama jsem se ráno dívala do zrcadla a taky bych řekla, že nějak poklesává.....

zacalo mi padat nekdy kolem 33 bo 4 tydne
jedina smula je ze mrne ja porad hlavou vzhuru....uvidime ted jedu 36tt a zatim az na par poslicku a krizove bolesti nic nenasvedcuje tomu ze bych mela rodit nejak extra brzo brich mi tvrdne dokonce min a pohyby jsou porad takze drzim palce a drzte se co nejdyl

In reply to by grapas

No my už jsme nějakou dobu hlavičkou dolu a pořád se tak drží, tak doufám, že si to nerozmyslí a ještě se nepřetočí :00: Každopádně jdu příští týden ve středu na kontrolu, tak uvidíme co na to řekne Dr. ;)

ivka222

říká se že miminko klesá do porodních cest,ale já ho měla taky dlouho dole a malého jsem ještě přenášela,ještě vydržte prtky :one: :c:

Ahoj Siso. S tímhle ti moc neporadím,páč mě břichi nekleslo vůbec a rodila jsem přesně v den termínu. Je to hodně individuální. Tak ti přeju, ať ti tam ten malej bobek ještě vydrží, i když bys ho už nejradši měla venku, viď? ;) :)

Ahoj, já už mám bříško také o něco níž než před měsícem a to jsem 34tt dle PM a podle UZ asi spíš 32 až 33tt tak si myslím, že je to normální.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka