po porodu mam snad menší i zadek

22.05.2008

Teda holky, au au. Teď jsem byla na wc, dobrý téma po ránu, že? :s: No a normálně jsem si natrhla pr... Jsem si říkala, že to pálí jako čert a když jsem pak viděla tý krve, už jsem se nedivila. Oni mi snad při porodu sešili i zadek nebo co. :00:

In reply to by Simik

To snad ne. Já nevim, jak o poznam. Je pravda, že mam bolesti, když jdu na záchod, už jsem to tu psala, ale bolí to i když jdu na malou. Myslim, že to bude po tom porodu než se to srovná. Teda doufam. Hemeroida nechci. :r:

In reply to by Nik.

S dr. jsem skončila. Půjdu akorát po 6ti nedělí a k dětský s malou, ale jinde mě nikdo neuvidí. Jo, v červenci zubař a to je vše. Nesnášim doktory. Pořád by zvali na kontroly, já se pak na to vykašlu, nejdu tam a pak když mi něco je, tak je mi blbý tam jít znova, aby nenadávali, že jsem se na to minule vyprdla. :00: No neni to se mnou lehký.

In reply to by terčula

Já se ti ani nedivím, taky nesnáším dr a hlavně to čekání mezi ostatními pacienty, to je pro mě šílená představa.Chodím jen tam, kde jsem objednaná na minutu a tam kde musím čekat je pro mě horor,prostě ztráta času, zbytečné bacily atd. Jenže jsi po porodu a to není jako vyndání zoubku tak snad to bude dobrý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky