Krásné ráno,

22.05.2008

musím se vykecat....
včera jsem plakala strašně dlouho z toho co jsem si tu přečetla a potom jsem psala i té kamarádce o ty peníze a říkala jí, že mi neni zrovna dvakrát dobře a řekla jsem jí co se tu stalo a ona byla strašně hnusná!!!!!!!!!Říkala strašné věci a neprojevial žádnou lítost!!!!! :( :n:
A tak jsem si včera večer psala s tou co mi dluží ty peníze a ona jako teda že mi je pošle, ale že chce vrátit všechny věci, který mi tenkrát dala.....podotýkám, že mi je opravdu dala - nemám za pořebí si přivlastňovat něco co neni moje...ale když mi to dávala se slovy - "nechej si to, já už to potřebovat nebudu a potom to klidně dej dál"...a tak jsem všechny věci, které byly od ní dala kamarádce tady u nás.....a opravdu jen dala, prodávám jen svoje věci....A hlavně mám na to i svědka, tenkrát u toho byla i druhá kamarádka, se kterou jsem se o ty věci dělili - a prý jí o ty věci taky napsala, tak jsem jí volala a ta na mě chudák do toho telefonu čučela jako tele, že o ničem neví.....Tak jsem jí to napsala a ona, že prý tohle nikdy neřekla atd. ....tak jsem se s ní zhádala ...... a to ještě ke všemu má ona i nějaké moje věci a ty, že mi nedá!!!!!Což o to, já je nepotřebuju a ani nechci......ať si je nechá, ale jsem zvědavá, jestli mi teda vrátí nebo ne ty peníze co mi dluží......ach jo, mám já to s ní trápení, že jsem se na ní nevysr......!Ale zase vím, že až mě zase někdo poprosí o peníze tak nic, nemám nedám sam mám málo :///: . Tak a je to venku...... už je mi líp...

Tak té bych i dveře před nosem přibouchla (co nejvíc by to šlo) :w: :w: :w: o není kamarádka ale :pig: :pig: :pig:

Tak to je mi líto,v jaký situaci jsi.A to si říká kamarádka??mě spíš připadá jako podrazácká mrcha...!!!!!!!Kašli na ní,už bych se s ní ani nebavila,nic!!!nazaslouží si to,když je to taková mrcha,že jí není trapně

In reply to by kettynka

tak to už si ale fakt dělá "prdel",ne???tak to je fakt vrchol drzosti,nechápu to,fakt,mě by bylo trapně a lezla bych kanálama!!!jasně,každýmu někdy nevyjdou peníze,tak si půjčí,ale každej normální slušnej člověk,když dostane výplatu,tak první věc je,že to vrátí!!!to vážně nechápu.Ale takovýhle lidi jsou tak otrlý a drzý,že nemaj výčitky a trapně jim není-ale já to fakt nechápu

ehmm, víš, já bych, ehmm, no potřebovala půjčit asi 500tis...kdyby si byla tak hodná...ehmm, já mám doma nějaký věci, co už nepotřebuju, tak že bych ti něco dala, než abych to vyhodila víš, ehmm...

In reply to by Pechy

pechy......děkuju, ale mám věcí dost a dost...a co se týče peněz.....a mýt těch 500tis. v hotovosti.....tak si pískám...zas tak dobře na to nejsem :s:

Ježiš to je mrcha... takže aby ti vrátila peníze, který jsi jí půjčila, tak jí musíš dát zpátky věci, který ti darovala s tim, že je potom máš dát někam dál... To je hnusná situace, ale víš jak, každý se někdy spálí, sice to zamrzí, ale aspoň už budeš vědět pro příště, že v dnešní době se vyplatí myslet jen na sebe.

In reply to by Ivculka

Přesně tak..... kašlu na ní, ať se s těma prachama udáví...hlavně že na kadeřníka a na cigára mají, ale splácet dluhy???To ne!!!!Nenadělám nic, jsem poučená a vím, že už tohle nikdy neudělám.... :n:

In reply to by kettynka

Přesně tak. Takovýhle lidi fakt miluju, a za vrchol drzosti považuju to, že ti řekla, že si máš jít sama půjčit... Teď si vem, že byste ty peníze fakt nutně potřebovali a to, že finančně nestrádáte, to jí nemusí vůbec zajímat. Jednou jste si ty peníze vydělali, jsou vaše, tak je můžete využít pro sebe a né pro "kamarády".

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, každej se jednou spálí......a kamarád nekamarád, prostě už nepůjčim - mám dvě děti (finančně naštěstí netrpíme) ale každá kačka dobrá - já za děti utrácim jak můžu :s: .....je to strašný....a to ještě měla tu drzost mi říct, jestli potřebuju peníze tak ať si půjčim od našich!!!!(ona nevíé jak jsme na tom finančně a tak jsem jí psala, že ty peníze nutně potřebuju:-) )

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Máš pravdu, já ty její věci nemám , dala jsem je jedný holce tady od nás - potřebovala cokoliv a tak jsem jí je prostě dala a za nic - není na tom finančně dobře tak jí přece nebudu kasírovat za něco, co mě nestálo nic :n: , to nedělám. A co se týče těch peněz.....nenadělám asi nic, člověk přijde v životě o víc ://:

In reply to by terčula

Já bych řekla, že mnohem víc...... ach jo, že já jsem se na ní fakt nevysr.... mohla jsem být o trochu víc "bohatší" :///: a bez nervů ....kašlu na ní, ať se třeba sežere nudou - nemá tu jedinou kamarádku (je ze Zlína).Já se s ní přece nebubu trápit, za to mi opravdu nestojí :n:

Ahoj Kettynko, něco podobného zažila i má švagrová s kamarádkou a pak se spolu nebavili asi víc jak rok, ale teď jsou zase narozlučná dvojka.Dokonce mají obě dvě stejně staré děti a čas vše napravil sám. Myslím, že by jsi ji neměla kontaktovat a snad na to přijde sama,je divné,že je teď taková a muselo jí asi něco přelítnout přes nos, ale ty se nad to povznes, přece se nebudeš stresovat kvůli cizí osobě.

In reply to by Nik.

My už jsme tenkrát řešili něco podobného, ale tentokrát...?!Už naní kašlu.....máme taky stejně staaré děti, které si spolu hrály moc rády, ale co.....najdeme si jinou kamarádku, která je normální.Já se nestresuju, ale stašně mě to štve...už kuli Káje, s jejím synem si hrála ráda a tešd?Nedá se nic dělat, ...... a děkuju :k:

In reply to by kettynka

jo jo, je to hnusárna a člověk se vážně učí celý život.Já bych byla vůči ní asi úplně immuní a nedokázala bych s ní ani komunikovat, ale taky by mě to vnitřně žralo, to jo.

To ale kráva největší,sobecká,neupřímná,nestojí za tvoje nervy,kašli na ni,ať ti vrátí peníze a zmizne,to je ale had!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky