čaj pro miminka

21.05.2008

Ahojte maminy, chtěla bych se Vas zeptat jestli dáváte svým miminkám čajíky.my budeme 4 týdny a koupilaa jsem malé feniklový který je fakt dost učinný..... :s: a heřmankovy.kolik dávate a ohřívate to před každým pitím?my kromě toho dokrmujeme.já právě slyšela že je dobré dávat čajiky na žizen...ale jen pocucavat behem celého dne..jak to mate vy?dávate??

Já nedávám nic.Prej se do 6.měsíce vůbec dávat nemá. Akorát jak teď byly ty větší tepla, tak jsem asi dvakrát dala malýmu ve stříkačce trochu fenyklovýhon čaje. Ani jsem to neohřívala. Měl takovou pokojovou teplotu. Jinak ten fenyklovej čaj piju já sama.

In reply to by Zuzana.Picmouse

Zuzi,jak jste staří???já taky nekojím, asi jsme to neuměli pořád jsem měla rozpraskane bradavky až někdy do krve tak sem radsi odstříkávala .. a ted pořád odstříkávám...a v noci dávám bebu nebo nutrilon proti ublinkavání... sem tam blinká nevím proc jestli je přepapana..to odstříkávání mě celkem vyhovuje aspon vidim kolik vypila...z prsu mi pořád moc plakala a já nevěděla jestli z hladu ...

In reply to by Zuzana.Picmouse

jojo to jsem já :s: díky, no my máme 26 dní a s tím kojením byl fakt problém já byla z toho neštastná...ale takhle mi to fakt vyhovuje v noci dám jednou max dvakrat dokrm ale přes den ji cpu svoje v lahvi...což si myslím že je jedno ne??jestli přes prso nebo v lahvi hlavne ze je mateřské ne??

In reply to by Zuzana.Picmouse

Jo tak to jo. A proč si krmila z lahve? Měla jsi problém s bradavkama? Já ještě ani jednu neodstříkávala ani neodsávala. Nějak se mi do toho nechce. :00: Raději si to mlíko nechám odsát přirozeně ;) :) Mě se ani nechce číst návod u tý odsávačky ;)

In reply to by Zuzu

Ja uz jsem to tady psala nekolikrat.Uz v porodnici jsme meli problemy.Mala mela hlad a me nechteli dat mliko.Ze prej nepotrebuje ,ja svoje jeste nemela a tak rvala a rvala az si vyrvala horecku 39,2 a musela na jipku.Pak ale zacala odmitat prso a musela jsem ji krmit z lahve protoze nikdo ji nebyl schopen donutit.

Já se malýmu snažím dávat čajík, ale nějak zvlášť mu nechutná. Kupuji od Lerosu dětský čaj s heřmánkem. Dávám čaj vždycky před tím, než dostane mlíko (příkrm) a přes den mu občas taky dávám cucnout, ale moc ho nevypije. Takže ho docela velké množství večer vylívám a následně dělám nový.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka