Kůžička okolo pupíku

21.05.2008

Holky jak to máte s napínáním kůže na bříšku a hlavně okolo pupíku. :///: Já měla před těhu v pupku peersing a teď jej mám už dlouho vytáhlý a kužička v těch místech je napnutá a v oblasti okolo celého pupíku me šíleně táhne mažu si to 3x i někdy 4x denně jak to táhne a i štípe :n: myslíte, že je to tím, že jsem tam měla ten kroužek nebo je to napínáním kůže?někdy se mi zdá že prasknu ... :§) kde do konce!!

Ahoj Luci,já mám bříško zatím v pohodě,ikdyž mažu jen večer-musím se polepšit,za to prsa mám popraskaný,puvodní velikost podprsenky jsem měla 70 A,ted už jsem na 80 D-takže mám zničeho nic kozy jako vozy :s: popraskaný,bo to vyrostlo strašně rychle!

Já jsem taky ve 30 tt. a poslední 2 týdny mě taky svědí bříško, mám ho vysušený a pod pupíkem červený, asi je to tím, jak se napíná, nějak teď rychle rostu :)
Tak se maž, sice striím nezabráníš, ale aspoň to nebude tak štípat ;) Já jsem na mazání strašný lempl, takže jsem ráda, když si vzpomenu ráno a večer :O

Ahojky Luci! Když máš dispozice ke striím, tak i kdyby jsi mazala sebevíc, nějaké tam mít budeš. Záleží na genetice, jestli máš kůži pevnou a málo elastickou tak s tím nic neuděláš. Ale raději než krémíky bych ti doporučila olejíčky. A pokud se ti zdají moc drahé, kup si extra pan.olivový olej. Taky moc dobře pomůže. Některé krémi mohou být dráždivé a když se ti strije začnou dělat, tak ti to ještě více může svědit. Proto jsou lepší oleje. A taky záleží jestli ti bříško vyběhne najednou nebo se ti zvětšuje postupně. Najednou se s tím kůže nedokáze vyrovnat a když se zvětšuje postupně, tak si je schopna zajistit dostatek elastenu.

já měla taky piercing. U tý dirky se mi udělala pěkná jizva, jak se kůže napnula, ale po porodu, jak se břicho zatáhlo, tak jizva neni vidět. a při tom v těhu byla tak hnusná. Ale maž se, když tě to svědí, je to jak se napíná kůže.

ja sem 32.tyden. Bricho je zatim v pohode, vzdycky sem ho mela jako hrosik, tak odolava, ale nohy me zlobi stehna nahore na bocich. Mam tam strie, stipe to, boli to, pali to, tahne to :) :pig:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka