délka plodu??

21.05.2008

Dobré ránečko :a: tak to máme zase počasíčko :sick: mohlo by být zase hezky, pri tomto se nám chce porád spinkat :'zz): Chtela jsem se zeptat kolik vám meril od hlavičky po zadeček plod v 16tt??? me jenom 9cm, všude čtu že tak okolo 11-13cm i doktor se tak divne díval, ale rekl že bude teda jen menší, jen doufám že nebude mít nejaký opozdený vývjo :? nebo myslíte že je to jeste v norme????:-)) prosím poradte, dekuji:-)

Ahoj, buď v klidu, já měla to samé, testy jsem měla všechny ok a přesto bude naše beruška malinkáta a ještě ke všemu jsem měla asi opožděnou ovu tak to hold porodím asi déle než mám TP podle PM.Neměj z toho strach, i když vím jak jsem nad tím přemýšlela já :one:

In reply to by mrnousek

to ti věřím, ale opravdu můžeš být v klidu, dr mě pak uklidnil, že ať jsem ráda, když bude malinká, že se mi bude lépe rodit a že jeho dcera měla porodní váhu 2500g a dnes má 65kg a pomáhá mu nazahradě tahat balvany. :s: Ono to to zní negativně, ale já měla PM 24.9.07 a tak TP podle PM mám 30.6.08 jenže rodit můžu až 18.7. a to taky můžu ještě přenášet tak mám snad celý měsíc termín :00:

In reply to by Nik.

já jen jestli to neznamená že muže být treba opoždené, ale to asik nééé, honí se mi hlavou takový hlouposti:-ä mám totiž i šíjový projasnení 2mm a nejvíc muže být 2,5mm:-( tak jsem z toho nervozní, ale doktor se dívá jak kdyby bylo všechno v porádku, asik čekají na výsledky testu. no jo ty testy tak klamou podle PM jsi uplne v jiným než podle ULZ ,aby pak človek vubec vedel v kolikátým je:-))))

In reply to by mrnousek

To víš, že není opožděné, vážně záleží na tom kdy jsi měla PM a kdy ovu a to je rozdíl velký. Co jsem těhu tak si říkám, že tím jak jsou dnes všude všechny informace k dostání a vše si zjistíš téměř sama tak jsou těhulky jen vystresované, dřív nic nevěděli a měli klid a nic podobného neřešili. Myslím, že většina těhu se stresuje úplně zbytečně, ale taková je doba.Ještě taková má zkušenost, když jsem šla na první UZ v 6tt tak ani nebylo vidět srdíčko, dr říká no jo bílek tam je, ale žloutek ještě ne tak přijď za 14 dnů a pak už tam bylo vše jak má být.

In reply to by Nik.

naprosto s tebou souhlsím:-)) drív to bylo uplne jiný, nic nevedelia rodili se jim zdravý mominka a jeste pracovali a svičili spartakiádu až do konce porodu, dneska se hned vše reší rizikovým tehu:-o. ale myslím že je to tou dobou, nebo i tím co jíme, však to je všechno napíchaný buh ví čím, drví hezky všechno papali jen z pole. když jsem mamce rekla že jdu na screening tak to neumela ani vyslovit:-))) jo jo dneska jsou fakt vymoženosti a zbytečne stresují maminky. ty to máš už za pár:-) a jak se cítíš???

In reply to by mrnousek

Jednou jsem se na to ale zeptala a ona mi řekla tak obecně, že miminka mají 15cm ve 13tt a to je strašně moc, tak už jsem se neptala. Asi nemá tak kvalitní UZ. Ona mi hlavně jaksi nedělá UZ pokaždé, tak to ani poznat nejde. A teď na velkým UZ mám jen váhu a délku zase ne. No tak já nevím no. Ale už jsem tu narazila na diskuzi, že se ta délka neříká vždy, spíš jen ta váha.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky