Sex po porodu (nic originálnějšího mě nenapadlo :-)

20.05.2008

Bacha bude to strááááááášidelně dlouhý, ale potřebuju se z toho vypsat. Takže...
Když jsem otěhotněla, byli jsme s manželem jak dva nymfomani. Mohli jsme se milovat i každý den a to u nás nebylo zvykem. Manžel byl hodně v práci a nebyl čas. Později asi zasáhly moje hormony a ač jsem moc chtěla, manžel se ode mě distancoval. Prakticky naposled jsme se milovali o Vánocích a od té doby se tomu sex říkat nedalo. Bylo to hrozný.
Po porodu jsem měla strašný strach, jak to můj všecko vezme a jestli není naprosto konec intimitě v našem vztahu. Malý nám dával taky co proto a prvních pár týdnů i teď jsme pořád strašně unavení a není čas vůbec na nic. A bála jsem se, že když už k tomu dojde, jaké to bude a jestli to nebude bolet a jestli nás malý nebude rozptylovat. Taky toho šití dole nebylo málo a jednu chvilku jsem špinila, druho zas ne a to moje tělo je k pláči. V těhu jsem nabrala 17 kilo a po porodu jsem shodila 11. Teď mi zbývá "jen" 5 kilo, ale vypadám hrozně. Připadala jsem si hrozně odporná a nevěděla jsem jak to manžel bere. Prsa mám třikrát větší než předtím a manžel jim neřekne jinak než cecky. No jo kojím. Celá zamotaná do obav jsem začínala mít pochyby o tom, že se mě můj vůbec někdy dotkne. On si na mazlení a laškování nikdy nepotrpěl, ale přišlo mi, že už o to nemá vůbec zájem. Nechtěla jsem ho ale do ničeho tlačit a tak jsem tomu nechala volný průběh. Moc volného času nám na sebe stejně nezbývalo, neb jsme tu měli na návštěvě nejdřív moji sestru s manželem a dcerkou a pak moji máti se starší neteří.
Po zkušené radě jedné z vás jsem na manžela ušila boudu. Nakonec jsem ale dostala strach. Mamka s neteří u nás byly v neděli poslední den a také to byla naprosto poslední šance někam spolu SAMI vyrazit. Manžel byl ale pozvaný na narozeniny a na to jsem totálně zapomněla. K mému údivu se ale do 8 do večera vrátil tak jak slíbil. Předtím jsem se nachystala, vykoupala, nakrmila a uspala jsem malého a nechala ho nastarost svým dvěma chůvám. Vysvětlila jsem jim které mléko je mu třeba dát, kdyby se vzbudil, jak se sterilizuje a co a jak. Byly u nás už týden, tak to všecko znali, ale pro klid duše jsem jim to všecko ještě ukázala. Malý usnul hned, ale i tak jsem nestíhala. Muž na mě čekal už venku u dveří. Pochválil mě, že mi to sluší a vyrazili jsme. Konverzace docela vázla, neb poslední dva měsíce jsme nemleli o ničem, než o malé a půjčce na auto a práci a tak. Najednou to všecko bylo pryč. Byl to hrozně zvláštní pocit, ale cítila jsem velikou úlevu. Sedli jsem do hospůdky, můj si dal Guinesse a já dvojku bílého. Měla jsem odsátého mléka na týden, tak jsem byla v klidu. Kecali jsme kecali a já jsem si dala ještě jednu dvojku (oni to byli spíš trojky) a málem jsem se nezvedla ze židle. Ráno v 5 jsme vyráželi na letiště v Dublinu, tak jsme to zabalili už v 11. Doma jsme vlezli do výtahu a můj mi dal pusu, jakou mi nedal ani nepamatuju. Až se mi zatočila hlava. Byla jsem v sedmém nebi!!!! Takovou pusu mi dával vždycky ve výtahu, když jsme spolu tajně chodili v práci. Byla jsem jak sluníčko. Malý se právě vzbudil, tak jsme ho nakrmili a přebalili a hned zas usnul. Detaily vynechám, ale bylo to naprosto úžasné. Lepší než svatební noc! Prostě paráda. Byla a jsem ta nejšťastnější osoba pod sluncem. Ráno jsme však byly totálně vyřízení. Čekalo nás 400km cesty a víc jak 6 hodin na cestách. Ale pořád jsem ještě nevěděla, jak se to líbilo manželovi. No a po cestě domů o tom začal sám, jak to bylo super a jak mě paní doktorka dala pěkně dokupy :s:
Na závěr patří můj vřelý díky Terčule, která mě na nápad přivedla a dodala mi odvahu. Přiznám se, že by mě to samotnou ani ve snu nenapadlo. DĚKUJI

In reply to by Meg

no jelikož sama mlíčko neodstříkám a ani odstříkávačku nemám, tak takhle to nepůjde..ani není nikdo, kdo by takhle hlídal..i když tchýňka by si asi troufla, ale já bych to nedokázala takhle odejít a odprostit se od malé...:-( Ale v pátek už půjdu na kontrolu ke gynekologošce a pak bychom mohli, pokud nám dovolí, zatím nedovolila, něco podniknout..:-)

Ahoj Meg, tak to je teda záážitek..a počtení taky pěkný:) U nás je to bohužel stejné jako u vás, ale stále bez romantické tečky...Ale já nemám na něco takového ani pomyšlení...v tomhle jsme teď nějak vyhasla..a navíc mám docela i strach.
Chtěla jsme se zeptat, jestli Bertíka krmíte z lahvičky? (když máš odstříkáno..a pije pak i od tebe?) Já to párkrát zkoušela, ale krmila jsem ze stříkačky a malý u toho docela pláče a cintá to všude kolem...papa

In reply to by mirax

To přijde neboj. Hlavně se neboj. Mě se kojit nikdy nepodařilo. Jen odsávám a krmím ho z lahve. Dnrska se mi ho ale podařilo nakojit v laktační poradně. No ale za pmoci fantastické sestry. Říkají, že se může dát mléko s lahvičky, jakmile jde dobře kojení.

Ty jo, Meg, to lepší počteníčko než z červené knihovny...moc vám to oběma přeji :c: Bertík teď bude mít ty nejspokojenější rodiče na světě :h: :h: :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Neprovokuj, mě stači to nadělení co se mě začlo vrtět v kočáře :/;x:

janka.82

Super napsané :one: zase mě to dojalo :n: :) já jsem takovej cíťa....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka