Prosím poraďte - zas to uspávání

20.05.2008

Holky, prosím, jak to děláte večer, když mimi nechce po koupání spát. Mě měkdy malá usne hned, někdy za půl hoďky a tak. Myslím na tohle - když vám mimi celé odpo prospí, tak je velká pravděpodobnost, že večer se mu do hajan moct chtít nebude. Jak to řešíte, když nemůže zabrat. Já teda uspávám na ruce a když je malá nalomená, dávám do postýlky a odcházím. Někdy usne, někdy ne. Někdy si brouká, někdy křičí, že jí musím zvednou a uspáváme nanovo. Tak nevím. Když má pokoupání oči jak tenisáky, tak je mi jasný, že se spánkem to růžový nebude. Mám jí k tomu nutit? Zase chci mít nějaký režim a řád. Tak nevím. Vzít si jí k bedně, to se mi nechce, aby v tom pak neměla chaos. Nebo jestli se to srovná až bude větší ???????

Máme to podobný, akorát že my nechceme spát v noci, to kolikrát "uspávám" i hoďku a půl.. v noci se probudí, nají a když ho chci dát do postýlky, vykulí oči a kouká a kouká.. pak je nalomenej, dudlík v puse.. lehnu si, uvelebím se a on snad na to čeká a vyplivne dudlík a tak vstávám a zase čekám, až klimbne :s:

In reply to by LenickaV

No tak to mi taky někdy večer trvá a většinou uspáváme jídlem a to i přes den, nic jinýho nezabírá a příjdu si že budu za chvíli celý den koji´t a v noci pak vysílená možná spát :00: :hu: :!k:

Ahoj Evi, já mám opačný problém, mě vůbec nesí přes den, jen v kočárku venku. Večer usíná v poho, ale někdy taky po koupáí hned nezabere. Uspím jí na ruce, položím do postýlky, Když řve, přijdu , dám jí dudana, hladím j na líčku a tak dokola, dokud neusne. Tak snad jsem poradila :s: :a:

In reply to by Marcelka83

Ahojky Marcelko.Tak to gratuluji.Ta naše princeznička taky spí nádherně.Asi je po mě já taky byla hodnoučká.Doufám,jinak že se vám daří mocinyk dobře. :one: :one: :one:

In reply to by miky

Miky máme se výborně, fakt jsem tak šťastná že nemám žádné problémy s malým, jen jsme byli před dvěma týdny v nemocnici, malý byl na Jipce, měl zánět průdušek, jinak je vše v pohodě. :one: :dance:

Tak u nás moc problém se spanímnení,ale malá třeba usne i za hodku nebo dvě a někdy hned.Jinak ji teda dáme do lehačky a uhuštáme a nebo necháme jen tak aona usne a pak jí dáváme do postýlky.Jsem ale zvědavá na dnešní noc.Jinak spí 6-8hodin,ale dneska poprvé prospala celý den jen se vždycky napakala a hají tak uvidím zda nebude první bezesná noc.Na rukách moc uspávat nedoporučuju pak nebudeš dělat nic jiného a jinak ti neusne,ale je to jen a jen můj názorek.

In reply to by eva.sm

Nee to ne.Máme to super.Máme rohovou sedačkua na tom rohovém dílu je lahačka a tam je ona a s náma v obýváku a taky s ní kecáme a smejeme se.Ta lehačka je bomba věc.To by u nás nešlo si jínevšímat jsme s ní a pořád se jí věnujeme:-)))

In reply to by eva.sm

No tak samozřejmě někdy když mimiska něco moc trapí tak to ani jinak nejde a na rukách je mimiskovi nejlíp,ale aby jste pak nebyli otrokem dítěte.A nechtělo se potom pořád nosit.Tak uvidíš jak to bude dál.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka