to je mazec :-)

19.05.2008

155 On-line a 199 hostu :-)

Ahoj Verunko,já jsem tady chvilinku tak jsem ani nestihla vše pročíst. jak je po víkendu? Já se cítím už několik dnů dost unavená tak hodně ležím a odpočívám. V sobotu jsme do té MB jeli a koupili si rovnou kameru na tu naší berušku, ale za dvě hodinky jsem už zase ležela jak jsem se unavila. To je asi v tomto období normální, víc ležet. Malá kope pořádně, jen se bojím, aby si tam neomotala šňůrku nebo tak něco.

In reply to by Veerca111

Asi, jo, pořád o tom čtu, ale jak jsem byla zvyklá pořád běhat venku a aktivně doma hned po ránu uklízet tak teď to nějak nejde, hold asi takové období. To jsem chtěla dnes vytírat, žehlit, poklidit šatník atd., ale nevím co z toho splním :n:

In reply to by Veerca111

no jo,když se kouknu co z toho můžu nosit tak to je tak zoufalé :O ,že se mi do toho ani nechce,nejhorší je,že jsem si chtěla něco koupit,ale porstě jsem nic nesehnala, když už mi to bylo přes bříško tak mi to zase vyselo v ramenou apd. Ještě měsíc a půl to doklepat a pak už bude snad klid alespoň po této stránce. Je to děsný,co mám pořád nosit a cítit se dobře a ne jak koule v obrovském hadru? :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky