V pátek byl Maty na ty kardiologii..

19.05.2008

a zjistili ze se mu nedomyka jedna chlopen u srdicka :( Ale ze to neni nejak vazny a ze jen trochu .. ze ho to nijak neohrozuje a jedine co bude ze bude sledovanej..Tak si rikam ze je to parada ze to neni nic vazneho ale na druhou stranu si rikam proc ma toho tolik broucek malej ...

berunko to bude dobry,oni ho pohlidaj. hlavne ze rekli ze to neni tak vazne. Matyasek uz milionkrat ukazal ze to je silnej chlapik, zvladne i tohle.. Posilame pusinky !!!

V klidu , Kikatko, já to mám taky od narození, byla jsem celý život sledovaná vlastně až do porodu. Porod srdíčko zvládlo, takže teď už jsem za vodou. Neboj, pokud ho chtějí jen kontrolovat raz za čas, tak to není nic hrozného!

kikatko, třebas se to ještě spraví, je malej a může se to stát....je to šikulka a snad už ho nic jiného nečeká!!!!!!!!!!!

Kikatko, držím malému palečky!!! Věřím, že bude v pohodě!!!!! ;) Je maličkej a ještě se to může určitě spravit samo !!!!
Můj taťka má špatnou chlopeň - teda už ne. Dostal umělou a už s ní žije docela spokojeně spoustu let. ;) Medicína je na výborné úrovni a s lecčím si poradí!!!!!

Kikatko to je super, že to není nic vážného :one: znám docela dost lidí, kteří byli v dětství často nemocní a měli různé obtíže a teď v dospělosti jsou zdraví jako řípy a ti kteří byli v dětství pořád fit a bez nemocí jsou na tom teď opačně, docela často stonají, tak snad to bude vše o.k. a Matýsek bude bez obtíží :h: :h: :h: :h: :h: S Viktorkou mu posíláme hubana :qu:

In reply to by Kikatka

no to teda jo, a mám podezření, že malé se začínají tlačit zoubky asi, no až to začne naplno a malá bude plakat a bude mít teplotku a bude ji ouvej, tak to bude ouvej asi i mě, já to strašně všechmo prožívám s ní, asi sem trubka ale nemůžu si pomoct! No a když ji píchaly dírky na náušničky a ona plakala jako by ji tam vraždili, tak mi taky málem ukápla slzička

In reply to by coopis

Taky mam podezreni na zoubky...Tak ji kup uz ted kousatko at uz od zacatku se ji zoubky pekne prorezavaji...Jinak vim kdyz placou bolesti...kdyz malymu berou krev na tech kontrolach tak mi to muze urvat srdicko jak tam bezbrane lezi a place a sestricky ho drzi aby sebou necuk...je to sila...

In reply to by Kikatka

jj, je to síla, ale jsme maminy a musíme to vydržet ://: a ani se nenaděješ a ti mrňousci nás budou mít na háku a bude s nima mlátit puberta :s: no jinač malá kousátko má, ale vůbec ji to nezajímá, palečky v pusince se ji očividně zamlouvají více, na nějaké kousátko mi se.. :!k: :!k: :!k: :!k: :!k: :!k:

In reply to by Kikatka

a taky ti tak moc slintá? Malá si ty prsty rve do pusy i při krmení, tak z toho zase šílím já, normálně se při tom pereme :00: ona si je tam rve, a já ji je dávám pryč a malá se u toho nervuje a já taky, no a krmení nám pak trvá místo 10 minut 20 :a\|:

ivka222

v životě tě asi čeká hodně zkoušek,nezbývá než popřát hodně sil,ale ty to zvládneš pořád dokazuješ jak jsi silná :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka