Maminky prosím♥

18.05.2008

Krásné ráno všem....chtěla jsem se Vás holky zeptat...myslíte, že když kojím, že si můžu dát občas rozpustnou kávu? Mám na ní obr chuť :00:

Jasně. To je úplně v pohodě. Mě doktor říkal, že si kafe dát můžu a taky tři krát denně skleničku piva ;)

2x denně a vliv to na malého nemá. Pokud není příliš silná a není jich moc, tak to prý nevadí.

Ahojky, já si dávám kapučíno, nebo kafe late a doma jen čaj. Ale občas si dám kolu a malému to na spaní nevadí. Horší je to s prdíkama, hrozně ho nadýmá.

Ahoj, kup si normální - v té bez kofeinu je prý více svinstva. V poradně nám PA říkala, že pokud někdo musí cigáro, kávu nebo pivo :) tak buď těsně před nebo po kojení - že to prý to do dalšího kojení pak už není tak koncentrované :s: . A když to tak vezmeš, tak spousta maminek v létě pije právě to pivo a jsou O.K., takže se tak 2 slabší - s mlíkem - neboj vypít.

ahojky :-) já si rozpustnou kávu občas dám (s mlíkem nebo smetanou) a malému nevadí, ale jednou jsem si dala (já kráva pitomá) normálního turka se smetanou a v noci jsme s malým nespali ani jeden..takže víckrát už to zkoušet nebudu :n: :one:

Petulko, pěkný ranko :c: :c: :c: :c:
Kafe :§: :§: :§: :§: :§: piju ceklou dobu kojení a né jedno, tak 3-4denně a malej nemá žádný problémy :qu: :qu: :qu:

Petruš, já si dávám dvě denně a malá je v pohodě. Tu bezkofeinovou si nekupuj - je prý ještě horší. :k:

Ahojky tak při kojení se prej může jeden malí šálek denně a ráno.Tak můžeš.A uvidíš jak to mimi pobere.Ale mělo by to bít v pohodě

Ahoj, já jsem si pro jistotu koupila rozpustný kafe bez kofejnu.....Ale zkusit to můžeš, tak jeden šálek denně..uvidíš co to s malým udělá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka