Thajská masáž nohou

16.05.2008

Ahojky maminy.
Tak jsem se vrátila z tý masáže nohou a musím říct, že to bylo úža a jeslti o tom někdo uvažujete, tak vřele doporučuju, bylo to fakt příjemné. Koukali na mě, že jestli jsem těhotná, tak já že jo, že jsem v 6 měsíci a oni mi nedělali takový ty body, jen mě masírovali a ulevilo se mi i zádům, prostě úžasný. Určitě ještě tak 2-3x do konce těhotenství půjdu :)

Holka, ty jsi blázen a ten kdo tě masíroval ještě větší. Já masérství studovala a vím, že v těhu nohy ani náhodou. I kdyby jsi mi dala milion, tak bych ti na ně nesáhla. Nevím jestli jsi byla na celých nohách nebo jen částečně, ale od kotníků dolů se prostě NEMASÍRUJE!!!!!!!!!!!

In reply to by sow

dělala jinou než švagrový, která ležele vedle mě. Masírovala mi hlavně svaly na lítkách a nad koleny a chodidla mi nemasírovala, jen mi protáhla jakoby nohy a vytáhla prsty, jinak mi nedělala žádný body na chodidlech ani mi nemasírovala chodidla. Myslím, že thajky, které jsou jedny z nejlepších v masážích by mi asi nedělala nic, abych z toho potratila...nebo porodila. Taky se na to ptala a upozorňovala tu mojí masérku, že jsem těhotná, tak to asi nedělala jen tak.

Ted možná nee ale později by jsi mohla mít problémi,začla by jsi se otvírat ani by jsi otom nevěděla jako já v šestém měsíci když jsem čekala dceru pak jsem musela ležet v nemocnici a spát se léky abych neporodila

četla spousty článků o tom, jak se v těhotenství i doporučují masáže a i zad se dělají, ale jen na boku nebo v sedě a že se nemůže masírovat jen bříško a boky a je o tom docela dost článků na netu. Kamarádka taky chodí na masáže zad a dělají jí je pravidelně a úplně v pohodě. Navíc ony mi masírovali opravdu jen svaly, žádné body, tak z toho asi fakt neporodím...

Pechy ja se teda pridavam k holkam. V tehu ne eeeeeeeeeeeeeeeee, jedine pak v pozdnim stadiu na rozjeti porodu. :w: :w: :w:

Pechy ja se teda pridavam k holkam. V tehu ne eeeeeeeeeeeeeeeee, jedine pak v pozdnim stadiu na rozjeti porodu. :w: :w: :w:

A víš otom že ty thajské masáže jsou v těhu zakázány? Zrovna včera mi volala sestra že jají kamarádka natom byla a vezli jí tam od sud rovnou do porodnice,no ještě že byla v osméma něco.Nesmí se masírovat záda a ty nohy,že ti právě můžou ten porod přivolat,a já osobně tedy at by byli sebevíce štrní tak bych to raději neryskovala.Vždyt otom mluvily i v televizi,o té herečce Bendoví ta nechtěla čekat na termína tu masáž si nechala udělat a večer jela.Opravdu si nevymíšlíma jeto tak.tak zatím papa

In reply to by veronikaa

Holky mrkněte ke mě do blogu ze včerejška,zrovna jsem tam o tom psala,nakonec jsem nešla,ale docela mě to pobavilo ta shoda náhod :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka