Ještě jenou k lehátkům

16.05.2008

Tak jsem hledala na aukru a našla jsem ještě další dvě lehátka a nevím jako vybrat:-((

Do včerejška jsem myslela,že koupím toto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11716055&tab=0

a po dnešku nevím jestli toto
http://www.aukro.cz/item363973282_multifunkcni_kresilko_fisher_price_da…

nebo toto
http://www.aukro.cz/item365504339_bajecne_lehatko_slune_od_fisher_price…

Ale má kamarádka mě řekla,že se nedá dát úplně hlavička dolů,že to není vhodné pro miminka i když to tam tak píší,že je od narození.Tak poradte má pravdu nebo přehání:-))))

lehátko kovové, koukni do mého blogu, někde na něm Karolínka je, stálo 1760 s poštovným, hraje, vibruje nebo oboje a mají ho v asi 6 provedeních, já jsem s ním spokojená

In reply to by RenataMor

Reni je krásné,ale mě se líbí to mé první ,že je do 18kg a dá se pak z něho udělat křesílko,ale nevím jak tedy,když nejde dát úplně dolů do lehu.

A jukla jsem na fotečky tvé princezny a je krásnáááááááá :one:

In reply to by LenickaV

to naše je plně polohovatelné, tedy, jde úplně položit.Ale jasně, záleží na tobě, co se ti víc líbí :///: .Já jsem nejdřív o těhlech uvažovala, ale je to plast ://: a tohle se mě zalíbilo, že je kovové, ale lehoučké a takové dětské i holčičí :\x:

ahoj,
tak presne tohle dilema jsem resila zacatkem tydne... to prostredni jsem vyloucila jako prvni, protoze to podle fotek vypada, ze je umelohmotny, vic bych verila kovove konstrukci... takze pak uz zbyvalo vybrat mezi 1) a 3) a zvitezila 1), protoze se mi vic libi barvy a vypada bytelneji. Ale jeste se stavim nekam do obchodu, podivat se na nej nazivo.

NO já jsem si takyudělala zálusk na to první :qu: ještě jej ale nemáme,no myslím že je lepší když jde sklopit ůplně na rovno ,protože jak mimi bude pořád v polosedu tak to myslím není nejlepší na zádíčka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka