Dnesni krize :-(

15.05.2008

Tak dneska me prepadla desna tehotenska krize.Byla jsem na kurzu a tam jsme mluvili zase o porodu a pak jsem sla do obchodu,ze si koupim neco na sebe,ale......nic mi nebylo a nesluselo.Kdyz jsem se koukla do zrcadla dostala jsem sok.....na pravem stehne a zadku mam strie,v dekoltu vyrazku a vypadam hrozne.Jela jsem z obchodu domu a brecela jsem na ulici a v tramvaji jako trubka :r: :r: Je mi hrozne smutno po manzilkovi a proste jen brecim.....Tak jsem se Vam vypsala.

nebud smutná...manžílek brzo přijede a nějáká ta vyrážka a jizvička se ztratí jak budeš mít maličkou u sebe, vždyt ty nádherné stvořeníčka za to stojíí :c: Ale je fakt, že mám taky někdy takové chvíle ale dám si něco sladkého a hned je mi líp :one:

In reply to by Ivca20

Ivco diky.No manzilek dorazi asi az koncem mesice to je jeste dlouha doba.No ja vim,ze za to moje holcicka stoji,ale znas tyhle stavy.....za chvili mi udela mama dobrou veceri,tak snad bude lip.

Terinko, nesmutni ! :n: To holkám nesluší!!! a mamkám těhulkám už vůbec ne!!! Taťku brzy uvidíte, mimčo se na vás oba zaxichtí, bude prima léto..... no bude fajn!!! :k: fakt :dance:

In reply to by terinka

Teríííí!!!! to je tu už dlouho. Čím víc lidí, tím větší..... prd se tu píše. Nikdo nic, nikdo na nic nereaguje.... my byly odpoledne u dědy. Vydrbaly jsme kočárek a co z něj šlo sundat a to je všechno krom boudy :s: to jsem sundala a dám to do pračky. Te´d se pere Lucky kroj a pak to tam šoupnu.

Já se už v zarcadle raději neprohlížím, abych se nelekla...jedině bříško, na to čumím pořád. Ty máš taky moc krásné bříško a všechny jizvičky a prkotinky zmizí. :)

Nebuď smutná, pohlaď si bříško a řekni si, že to štěštíčko, co v něm nosíš, za nějakej ten pupínek a jizvičku na zadku stojí.
Pac a pusu Ti posílá Ráďa a Davídek :a:

In reply to by terinka

Vydrž, za chvilku už budeš mít mimíska v náručí. I když to tak teď nevypadá, tak to vážně strašně rychle uteče. Teďka hlavně hodně odpočívej a nabírej co nejvíc síly, bude se Ti hodit. A pro zlepšení nálady si dej něco dobrýho k jídlu, mě to aspoň pomáhalo. Ale zase to moc nepřežeň, ať nedopadneš jako já :s:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky