zavinovačka nebo ne

15.05.2008

Ahoj holky, vím, že mám možná blbé dotazy, ale jak jste v prvních zhruba 3 měsících nechávali spát mimísky? V zavinovačce nebo jen na volno. A jak jste je nosili přes, taky v zavinovačce nebo volno? Díky
Jo a jak jstes si v tuto dobu s nima hráli. Moje buď spí, nebo jí a když kouká a vezmu si jí, že jí budu něco povídat tak zadře :-)

Já jsem si koupila rychlozavinovačku a malej v ní byl jednou. :§) Nedávám ho do ní z toho důvodu, že trpí hodně na prdíky a potřebuje si prokopávat nožičkama, aby mu ten vzduch odešel, což v zavinovačce nemůže. :n:

My zavinovačku používali tak první dva týdny a to hlavně na nošení a na usínání v ložnici a když malá spala, tak jsem ji rozbalila. Mimčo je moc natěsno a to neni dobrý na kyčle.

Ahojky my spíme stále v zavinovačce...tedy přes noc..přes den už moc ne..vyjimečně..i ortoped na kyčle mi radil nebalit, aby mohla roztahovat nožičky a tím jsme ani nepotřebovali plínky na štorc...aniž bych věděla, že je to pro ni dobrý..ten první měsíc jsme si nehráli, ale teď si musíme furt povídat a už s ní musím dělat letadlo a lítat po místnosti a tak..potřebuje všechno vidět..:-d :h:

Ahoj mě malej spí stále v zabalovačce, ale v té rychlo takovej ten čtverec, víš co myslim že ;) Jsou mu dva měsíce a jak ho nechám volně tak se mi budí a takhle pěkně chrupká a je mu teploučko, mám ho v ní teda jen v noci přes den je jen přikrytý dekou :)

Evi, ja malou do zavinovacky nedavala, protoze se mi narodila 4kilova, ale doporucuje se to.. Prej si pripadaji jako v deloze.. Vytvoris mu 4 trimestr.. A hlane je to dobre na koliku.. Vecer Ti odepisu, ted datluji 1 prstem, ufffff..

In reply to by Majky

taky tak datluju. Jakmile mám malou v zavince je klid, když v ní není tak křičí a kope nožičkama, Uklidní jí jenom schoulení v náručí. Akorát v noci jí zavinku trochu povoluju aby ser mohla rochnit.

In reply to by eva.sm

Ja datluji, kdyz mam malou na rukach, nebo kdyz kojim.. Spatne se mi pise, takze jak mala usne, tak Ti odepisu.. Musim i pohledat par casopisu.. Ale jeden clanek jsem Ti nasla, takze jak bude vice casu, tak Ti to prepisu a poslu, ano?? Tak se zatim mej, my utikame ven, je tam kraaaasne.. :-)

Ahojky Evi!
tak ja jakmile zabalila malého do zavinovačky,tak se mi vzbudil.Tak jsme ho dali do polstare a v nem spi nadherne.:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka