:-(

15.05.2008

Dobre rano,vcera se tady se mnou nikdo nebavil :( ,tak snad to bude dneska lepsi.Vcera vecer jsem mela natekle kotniky :r: jsem z toho hrozne nestastna a nejhorsi je,ze porad natekle jsou.Dneska jdu na kurz,tak se zeptam co s tim,ale asi nic moc co??

Ahoj Teri, já mám taky nateklý kotníky a nejvíc, když jsem déle na nohou, tak si z toho nic nedělej, pokud nemáš ty bílkoviny v moči, jak už se tu někdo zmiňoval a vysoký tlak, tak se nic neděje, řekl mi to gynekolog. Já mám ještě k tomu nateklý a bolavý prsty a to už mě trápý minimálně měsíc, špatně se mi píše na klávesnici!! :00:

Ahoj Terezko,já to mám už taky a je to nepříjemné,ale prý to k tomu patří a tak mít nohy nahoře a studenou vodu a snad pít méně vody a nahradit to třeba čajem.Hezky si užij kurz...Mě nějak bolí pravá strana krku tak doufám, že jsem to od myšáka nechytla.

asi je to ke konci normální. Jedině, kdyby ti našli bílkovinu v moči a mělas furt strašnou žízeň tak by to bylo horší, ale předpokládám, že moč nosíš do poradny a je o.k.

In reply to by Karoline

Karoline dekuju.Ja jdu dneska na kurz a ten mam tam kde sidli ma dr,takze se zeptam......ale ja mam moc v poradku byla jsem v poradne v pondeli.Jen jsem doufala,ze se mi otoky vyhnou a mam i prsty na rukach otekle je to neprijemny.

Hezke ránko,dnes je první den co mam po ter.porodu.a jeste dnes jdu na monitor.Jo tak kurz už mam taky zasebou,dnes je tak nadhernej den dnes by to šlo.A jak se jinak vede tobě teda až na ty kotníky.

Ahoj Terinko!!! Včera jsem byla dopoledne pryč a odpoledne na písku. A večer se tu zastavil muj taťka a pak přijel Marek a s ním jeden jeho kolega a bylo 10 večer, ani jsem nevěděla jak. A dneska tu budu ještě chvilku a pak půjdu něco dělat. Ale strašně se mi nechce

In reply to by Boža

Ahojky Boženko,ja vcera taky celej den nekde litala a byla jsem vecer k.o.Dneska uz se budu vic setrit.Ale mozna me ceka nakup pro malou,ale to se tesim.Jeste mozna zajdu do lekarny pro kosmetiku a veci do porodnice.Uz mam pocit,ze se mi to krati.

In reply to by terinka

Hodně odpočívej a nateklé nožičky pěkně nahoru ;) Kosmetiku a věci do porodnice jsem pokoupila minulou středu. Jen jsem včera ještě dokoupila sexy kaťátka do porodnice. V tom úžasným balíčku, co jsem koupila minulý týden byly jen jedny. Krátí se nám to. Te´d už to uteče jak voda :)

In reply to by Boža

No je pravda ted jsem poslednich par dnu moc neodpocivala.Ale budu se snazit.No jo sexy katatka taky musim koupit :///: neskutecne se to krati,talk snad uz to vydrzim.....no musim,ze co jineho nam zbyva.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky