Málem jsem nás dneska zabila.....:-(

14.05.2008

Musím to ze sebe dostat....
Dneska jsme museli jet do krámu nakoupit....všechno v pohodě, ale cestou zpět mi malej začal zvracet a dusilo ho to, tak jsem po něm sáhla a koukla, abych mu pomohla a v tom šílená rána....najela jsem na obrubník a prasky mi dvě kola u auta.....cca 3 metry od obrubníku byl rybníček plnej bahna a sraček..... :r: :r: :r: :r: V tu chvíli jsem myslela, že už je po nás, ale naštěstí jsem včas strhla volant zpět z obrubníku dolu...klepala jsem se jako malinkej pejsek a začala jsem strašně brečet....Kája taky :r: :r: :r: :r: :r: brečím ještě teď a je mi z toho strašně .....stašilo ještě trochu a .... :§) :§) :§) :§) :r: :r: :r: :r: :r: ...asi mě odsoudíte a řeknete, že jsem měla npřed zastavit a potom malýmu pomoci, ale v tu chvíli jsem prostě napřed musela malýmu pomoci...... strašně si to vyčítám a jsem fakt na dně :r: :r: :r: :r: ..už zase brečím... :( ....po 5 minutách jsem vylezla z auta a šla se kouknout co se stalo....potom jsem zavolala taťkovi a ten mě i s dětma odvezl domů a auto mi nechal opravit v servisu......a manžílek za mnou přijel na otočku z Pluzně aby mě uklidnil.....
tak a je to venku....

že se vám nic nestalo :) a dobře to dopadlo :one: ,já pořád říkám,že se člověk učí celej život ze svých chyb :a:

Kettynko, mě se tohle stalo jednou...vezla jsem blbé obědy a v zatáčce se mi převrátili a já blbka se po nich otočila a už jsem byla na obrubníku.Bylo mi strašně, když jsem si představila, že tam mohl klidně někdo jít :r:
Ve Tvé situaci bych se zachovala stejně....člověk v tu chvíli chce hlavně pomoci dítěti a to ostatní hned nedomyslí :h: Ale jsi šikulka, že jsi to zvládla :one: Příště raději šlápni na brzdu :h:

Lucí já bych zareagovala stejně, ale jak tady už všichni píšou hlavně, že se vám nic nestalo a jste v pořádku. :h: :k:

HOLKY MOJE, jste zlatíčka a všem VÁM moc děkuju :h: :h: :h: :h: , strašně mi to zvedlo náladu....v rámci možností :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

Ahoj,hlavně, že jste oba v pořádku a vše mělo šťastný konec. Nikdo z nás nemůže tušit co se stane, i když se budeme snažit sebevíc tak různé nástrahy na nás číhají všude celý den a hlavní je z nich vyváznout bez následků a pak se třeba i poučit. Buď v co největším klidu, udělěj si dobrý čajíček a jdi odpočívat, musíš toho mít dnes už dost.pááá

Kettynko,nikdo neví,co by udělal,když se v té situaci neocitl...Buď ráda,že to dobře dopadlo,malýmu pusinku i od Alenky posíláme z Hané!!!

je to vazne strasne riskantni jezdit treba sama v aute s mimiskem hlavne tam kde se neda treba zastavit. ja te neodsuzuju neboj udelala bych nejpis to same. hlavne ze se nic nestalo a je to pouceni pro ostatni ze maj davat pozor. dej si frtana na uklidneni a bez si lehnout. mimcu dej pusku a rekni mu ze za jizdy se neblinka :a: :a:

ŘÍKAT TI MŮŽU COKOLIV...CO JSI MĚLA A NEMĚLA, ale neudělám to nikdy nevím jak bych se zachovala já kdyby se vedle mě začalo dusit dítě. Auto čert vem....hlavně že vám se nic nestalo. Prosím tě dávejte na sebe už pozor a na nervíky jedobrá teplá vana. mysli na to že jste v pořádku!!

prosím tě, hlavně že se vám nic nestalo auto se opraví tak neplač a buď ráda že jsi ty i děti v pořádku :one:

To vis ze ti reknu ze jsi mela napred zastavit.Hlavne ze jste v poradku a nic se vam nestalo.Cert vem auto.Aspon mas ponauceni pro priste.Clovek kdyz si uvedomi co se mohlo stat :n: brrrrrrrrrrrrrrrDej si neco na nervy ,treba cokoladku a posilame pusinku miminku :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka