Ahooj, tak už jsem to umyla a dala si horkou vanu a budu čekat a doufat....

13.05.2008

... :||): ... :) . Jsem spařená jak prasátko před porážkou.... :s: , tak snad to k něčemu bude... ;) . Ted se tady láduju hroznovým vínem, je mooc dobrý a sladoučký... :) .

Páni jo Danuško já jsem si až teď všimla, že už máš termín....teda to tak neskutečně rychle uteklo :h: Tak ať se už brzo dočkáš své holčičky a je hlavně zdravoučká :h:

In reply to by Danka

já bych si tu vanu dala ráda i kdybych se odtud odtrhla, ale v bříšku mám asi malýho vodníka, protože se ve vodě strašně rozdivočí a teď jak už je mimi velké by to mohlo docela bolet :s:

In reply to by Danka

ty už na to pořádné rodeo máš nárok, já musím dělat pravý opak, abych miminko v sobě udržela co nejblíž k termínu :cc): mám kvůli tomu od paní doktorky naordinovaný klid... Včera u mě byla maminka, tak mě potěšila: "Teda ty vypadáš, jen porodit..." mám ještě spoustu času, v pondělí se mi změní neschopenka na mateřskou :s:

Budu ti drzet pesti,at to mas co nejdriv za sebou :wink:
Ja musim jeste dva mesice pockat,i kdyz se doktor posledne tvaril,ze budu rodit uz za mesic :oci:
Mnamky...hrozny bych si dala taky :) ja tu mam naservirovane jahody ...

ahojky danko tak na hroznovym vine ted pekne ulitavam je fakt vyborny :one: preju ti aby ti ta vcanicka pomohla a ty mela brzo mimiska u sebe :||): :a:

In reply to by andy

Víno je moc dobrý, ale nesmím to přehnat abych pak nebyla ještě víc nafouklá, než jsem... :///: . Moc dlouho jsem v té vaně nevydržela,asi jen 30min. jak je vedro, tak to ani nejde... :n: .

In reply to by Danka

me to vedro taky pekne nici a to nejhorsi me teprve ceka uz ted funim jak lokomotiva tak se chci videt ke konci :r: tobe kocicko moc moc drzim pesticky :a: :a:

In reply to by Danka

Presne tak :s: Ja uz jsem dneska uklidila kuchyn a koupelnu, upekla dort, a ted vyluxovala a vytrela a mimi porad NIC :n:
Slysela jsem ale, ze kdyz zacnes mit to nutkani 'uklizet', ze to znamena, ze uz se porod blizi. Je to pry jako ptacek kdyz si zacne delat hnizdo :s: :||): Jen u me to nejak nefunguje :s:

In reply to by klarac

... :) .Ještě tu mám koš s prádlem, tak, že bych se do toho ještě dala... :s: , taky mám chut na bábovku, tak že bych ji upekla, no ale už je dost hodin, tak tu bábovku, asi nechám až na zítra... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka