oblečky mimi

13.05.2008

Holčiny-nebo spíš maminy co jste už odrodili,mam dotaz... Kupovali jste některa oblečky i velikost 50?nebo na takovy mimi,ktery bude mit třeba kolem 50cm stači nakoupit oblečky ve vel.56.Ja mam zatim nejmenši ty 56 tak polemizuji jestli koupit i něco mini.Poradte z vlastni zkušenosti diikk :dance: :dance:

Asi bych tu 50 - tku nechala až na poslední chvlíli, kdy Ti před porodem řeknou, jak je mimčo veliké..... Moje malá měla 48 cm a 3,15 kg a vel 56 jí byla velká, takže možná pár kousíčků si budu pořizovat, ale uvidím jak bude prcek velký - bude to kluk, takže třeba bude větší :cc): :c:

no jestli budes mit malyho pidalku (nebo malou) jak ja tak budes potrebovat i mensi. nam byla i 50 velka a 56 jeste nejaky kousky nosime ted ve trech mesicich :-)

č. 56, ale mám půjčený i 52 a to teď dávám malýmu. 56 by mu bylo velký. Ale velikost 50 bych určo nekupovala, mimčo rychle doroste!

56 stačí, pokud se ti nenarodí prďola o měsíc dřív jak mě. 56 nám je až teď v měsíci. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja mam nakoupino 56 pak už i spousty většich 62,68 atd.Ale pravě to že člověk nevi kolik bude při narozeni měřit
:cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vyhodu mut možna budem,ale přeci jenom nevime jak bude.V březnu jsme chodili skoro nahy a pak v dudnu nebylo moc hezky.Tak na to nechci nějak spolehat.Radši mit něco kdyby bylo třeba k večeru chladno viš.Ja jsem chtěla mit termin 11.8.protože to mam narozky ja a muj děda,tak jsem si to tak přala protože děda je pyšnej že jeho prvni vnučka je ve stejny den tak jsem chtěla kdyby tak vyšla i pravnučka...Ale holt jsme tu naši holčinu počali trochu dřiv.Jinak jsem ze zahradnaku-hned u intersparu a ty?

Nám byla i ta 50 veliká po narození, měla jsem 5 dupaček a bodýček a 2 overálky. Už je nám měsíc a dneska jsem zjistila že to už neobléknem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka