La_cheri

29.10.2007

Tak prý už se začíná otevírat a připravovat na porod, malý váží 2190g,ale prý má ještě dva týdny vydržet jinak by malý zůstal měsíc v nemocnici. Všechny zdraví.

Jééé, no tak ať se holka opatruje a jen hajá..určitě to už spolu zvládou a kdyby v nejhorším případě si holt na miminko počká, hlavně aby byli v pořádku!! Držím ji pěstičky..

tak ze ji drzime pesti, ale taky jsem myslela ze kdyz se mimi narodi a stabilizuje se tak muze jit domu kdyz ma pres dve kila, ale jeste mesic to je dlouho no:-(

No ale pokud váží přes 2 kila,tak je to v poho.Kámošku pustili domů až měl malý přesně 2200gr.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky si myslím že 2,20kg je v pohodě. Já ji psala že už klidně může porodit aspoň bude mít už klid a ona že néééé,že by si tam malého nechali!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak snad nemá:-) a ještě psala že podle UT je vlastně už 34.týden

Já jim taky držím moooc pěstičky a snad ještě vydží mimi ty dva týdny, když je ještě tak maličké. Určitě to zvládnou!!! Peťka

Chudák,taky ji zdravím. Snad to vydrží,když bude v nemocnici.Doma to ležení moc nedodržovala,tak tam na ni sestřičky dohlídnou.

In reply to by Marcelka83

no to nevím u první jsem měla dokonce jen 8kg,ale to jsem měla 56 před otěhotněním teď 53,ani nevím kde je těch 9 kilo protože pořád se vejdu do starých riflí, tak to bude asi jen v břichu a doufám teda že ten prcek nebude tak velký:-)

In reply to by Monča K.

Zbytek to nestíhá číst, když při tom ještě něco dělá:))) mám taky kamarádku a má dvě dětska a je taky hubeňour a s každým přibrala 30 kilo, říkala, že jí nikdy nebylo blbě, ale že od prvního dne měla šílenou žravou a zhubla to a je jak před tím:))

In reply to by Maki

já počítám s tím že fakt budu přenášet. Dneska jsem se bavila s kámoškou,které k němu taky chodí a říkala že taky byla dlouho na nule až ke konci tam měla 1, tak snad umí i něco jiiného než nulu:-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky