Dotaz na bolesti před porodem

12.05.2008

Ahoj všem :a: Chtěla jsem se zeptat všech maminek,co už porodily, jestli měla některá těhotenství bez výrazných bolestí a nic nenasvědčovalo tomu, že porodí v termínu a přesto je z ničeho nic vzaly bolesti a porodily? Mně nic nebolí,jsem jen oteklá snad všude už 3 týdny, sem tam mě něco píchne,ale nic víc.Tak jsem se chtěla zeptat,jestli si můžu dělat naděje,že mě to vezme z ničeho nic a nakonec sama spontánně porodím bez nutnosti vyvolání porodu.Zítra mám poslední termín podle PM a čeká mě utz. Snad mi některá napíšete. Děkuji, papa :a:

Ahojky Kassandro, mě sice v 8 měsíci udržovali malou v nemocnici, ale nakonec jsem jí porodila na termín a bylo to celkem nečekané. Tvrdnutí břicha jsem měla pořád, takže jsem nevěřila, že by zrovna tohle mělo dopadnout :00: Večer jsme šli do hospůdky na kafíčko a v noci prdla voda a tradá pro Justýnku :||):

In reply to by Kasandra

Oni si ti prcci stejně řeknou sami, kdy chtějí přijít na svět...přijde mi, že nic z těch "zaručených" receptů na urychlení nefunguje a to jsem kromě oken vyzkoušela snad všechno. Okna se v zimě myjí fakt blbě :s:

Mojí ségře taky nic nebylo. Ten den pak sekala trávu a večer v 8 jí začaly bolet záda, tak jela a malá se narodila v půl jedný v noci. Ale té druhé se nechtělo a musely vyvolávat. Byla v nemocnici a pak jsme viděli, jak jí kleslo bříško a druhý den to bylo.

Nazdarek Kasandro!!!!
No ja sice rodila o neco drive - vsak vis ... (38+3), ale muzu Ti rict, ze sem jeste 8 hodin pred samotnym porodem ani z daleka netusila, ze uz rodim!!!!!! Byla sem totiz uplne bez priznaku a az mi zacalo trosku casteji tuhnout brisko, tak me jenom napadlo co to je za divne tuhnouti - a ono ejhle a ony to byly porodni kontrakce!!!! No a za 8 hodin od toho lehkeho tuhnouti uz byla Lucinka na svete ...
Takze - ja myslim, ze Te fakt nic vyraznyho prepadnout nemusi!
Kazdopadne: drzim vam nufinky obema palecky.
PS: mimochodem - cetla jsi Sofince uz tu mou basnicku??? (viz. tvuj minuly blog?)
SHARANE

Kde jsi prisla k tomu ze by te pred porodem melo neco bolet?To by snad znacilo ze neco neni v poradku.To ze ses otekla ti bude muset stacit.Neboj uz to bude brzy.

In reply to by Zuzana.Picmouse

No když tady holky píšou,že mají třeba předem nějaký stahy nebo bolesti a tak a rodí a já pořád nic :( Já už se bojím,že neporodím. Nufka před 3týdny měla už 3200 gramů. To mě nechají rodit třeba miminko přes 4 kg? No hlavně,at je zdravá, ale nevím proč nechce vylézt.Termín mi špatně nespočítali,menses přesná a vím i kdy jsme si jí udělali.

In reply to by coopis

Jenze to snad nejsou ani bolesti.Dyt je to takovy tvrdnuti bricha kde nic tu nic.Ty jsi snad mela neco cemu by se dalo rict bolesti?Clovek ceka a vsima si kazdyho pichnuti uprdele v nadeji ze uz je to ono.Ja mela bolesti jen jednou a to bylo asi v 8 mesici.A pak bych tomu bolesti nerikala.

In reply to by Zuzana.Picmouse

já neměla vůbec bolesti a kdyby mi porod nevyvolali, tak tu sem s banďorem ještě teď :!k: ale sestřenka už byla dvakrát u doktora s bolestmi v podbříšku (no nevím, že by tam měla prdel, jako při MS) a dvakrát ji to přešlo a rodit má za 14 dní, ha co na to řekneš teď mousko mouskovatá :!k: :!k: :!k: :!k:

In reply to by coopis

Ja se nehadam jen to asi nedokazu napsat jak to myslim.Proste jsem citila ze se to zacina davat do pohybu ale nevedela jsem jestli uz jako jo nebo jeste ne.Do toho otoky,nervozita,kadeni,curani....no vsak vis.Ale z odstupem casu si rikam ze se nejednalo o bolest jako takoou ze bych poznala ze se mam okamzite sbalit a vyrazit.

In reply to by Zuzana.Picmouse

ale já tě chápu, a já jen chci říct, že každá baba to má jinač, tys to měla takhle, já třeba neměla vůbec žádné bolesti, dokonce mi ani jednou neztvrdlo bříško, tak si myslím, že některá třeba ty mírné bolesti v podbříšku mít může, no. Ale já byla těhotná jen jednou, takže taky nemůžu říct, že mě něco bolelo, mě prostě nebolelo nic

ahojky Kasandro, nechci ti kazit náladu, každá ženská to má jinač, ale já se v 9 měsíci cítila jako ve 3, nic mě nebolelo, cítila jsem se skvěle a porod mi museli vyvolat, tak snad při druhém dítku poznám, jaké je to aby bolesti přišly samy :///:

ja ty sve bolesti prikladala k tomu, ze mam prujem a ze mam proste krece do briska. :-) A pak se to rozjelo po 7 minutach. :-) Drzim palce. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky