Poprve bez maminky :-(

12.05.2008

tak dnes bude Jarousek poprve bez maminky :-(. Snad to zvladne. Davame malickeho odpoledne ke svagrove. Musime jet s psikem na veterinu :dog: , ma chudinka neco s nozickou :r: a nemuze moc dobre chodit. :? Je mi ho tak lito. :\\: Snad to nebude nic vazneho. :n:

Jé tak snad bude v pořádku je to zlato kámoška ho má taky a oni jsou zlatý tak držím palce at mu není nic vážného. A malej to zvládne neboj bude víc v pohodě než maminka znám to podle sebe ;)

Ahojky,tak snad bude pejsek v pořádku.Taky máme pejska a vím jaké to je,když je nemocný.Zrovna nedávno jsme s ním byli na veterině dost často.Ale naštěstí už je zdravý.Tak držím palečky ať je pejsek co nejdříve zdravý

Ahoj Veru, tak snad to dobře dopadne a malej to zvládne. Já si docela odpočinula a je mi už lépe, dokonce jsem snědla výbournou polévku co jsem včera vařila a jeden chleba se sýrem a salámem.

In reply to by Nik.

jasne ze to zvladne, svagrova bydli o dva vchdy dal, takze pohoda. Ja mam spis strach o pejska :-(. U nas se ted zatahlo co u vas :-( Jinak k te doprave,Ja mam auticko sama pro sebe. manzel nema ridicak vis :-)

In reply to by Veerca111

Tak to jo, to je super, když máš řidičák jen ty, to se hodí :one: . U nás je pořád krásně a teď mi volala neteř jestli bych s ní nešlqa na zmrzku tak té malé cácorce se odolat nedá tak s ní jedu ven. Pejsek bude snad v pořádku, uvidíte. Můžeme se někdy domluvit a projít CL nebo tak něco.Zatím letím, ale navčer se tady ukážu.Pááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka