Tak už víme, co máme v bříšku:)

12.05.2008

Zdravím všechny při pondělku,
blahopřeji všem novým miminkům k příchodu na svět, obzvlášť pak Blondýně a jejich krásnýmu mimoušovi :k:
No a tak jsme se v pátek dozvěděli, že máme v bříšku holčičku :qu: tatínek byl trochu smutný, ale přes víkend se z toho vzpamatoval a už máme i jméno, na kterém jsme se jako na jediném shodli. Už teď jí říkáme Laura. Zkrátka to bude Laura Slámová a už se na ni moc těšíme. Váží 1740 g a je úplně v pořádku :w:
Přeji všem krásný den :)

Všem vám holky děkuju za gratulace :) kdybyste ji ale viděly, jak se předváděla. Jak jsem viděla obrázek a než doktor cokoliv řekl, tak mi bylo jasný, že to bude holka! Už se na ni fakt moc těšíme :) na sluníčko naše :h: Lenka

Ahoj Leni tak moc gratuluju k LAURINCE :c: Neboj tatínek z ní nakonec bude hotovej víc jak z kluka bude mít svou princeznu a bude jí chránit a opečovávat :!k: Hlavně že jste v pořádku. Tak si to užívej :a:

Taky mame v břišku holčičku a mužu ti řict že jsem si pořad myslela že tam je kluk i jsme břiško tak oslovovali no a pak na screeningu nam řekli že to bude holčička a ten muj tata z toho byl uplně vedle.Ja jsem si celou dobu myslela že on chce kluka.Ja jsem chtěla holčinu tak jsem byla štastna a pak dvojnasob když jsem viděla jakou ma radost.Tatove jsou z holčiček tatalně vyprděny,protože to jsou jejich princezny.Ted jdem na posledni screning za tyden tak se taky dozvime kolik važi-už se těšíme :\x:

Ahoj!!!!! tak gratuluju k holčičce a hlavně k tomu, že je zdravá!!!!!!!!!! Tatínkovi klidně pověz, že holky dokážou natrhnout gaťe stejně jako kluci. A taky, že první má být holčička - chůvička k těm dalším. :-) Tak přeju hezký den :-)

Gratuluji k holčičce a tajně závidím, chtěla bych takyyyyy! Já se to dozvím příští pondělí!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka