Krasny den :-)

12.05.2008

Ahojik vsem. Jak pak se mate? A jaka byla noc? My se mame fajn a noc celkem sla, no uz jsem si zvykla :-). Venku je krasne tak premyslim co delat. Kdybych bydlela ve meste tak jdu brouzdat po kramech, ale tady u nas na vesnici, muzu akorat tak brouzdat po lese a trave :s: .Ale zase jsem na cerstvem vzdousku. :one: Skousim uspat maleho v lehatku a nejak se mi nedari, je cilejsi nez ja. :-). A co mate v planu vy? ;) :k: :k:

Ahojky Veru u nás noc super jedna z prvních snad už svítá na lepší časy. Jinak se máme fajn a jsme na tom jako ty taky brouzdáme jen travou, má to svoje pro a proti ty obchody mi chyběj ;) Jo a už nám přišla pozvánka z modrý hvězdy jdeme 19. 5 od 8-10h. Tak na nás nezapoměli :s:

In reply to by Veerca111

Bydlím v Řepově je to kousíček od bolky asi 4 km. Jinak malej už hodinu spí tak mi překazil plány :00: chtěla jsem jít za kámoškou ma taky mimi 14 dní. Tak prd. Odpoledne jedu na gyndu , teprve :P na kontrolu po šestinedělí :00: tak bude hlídat tatka. No a pak se snad dostaneve ještě ven když je tak krásně ;)

Ahojky. My měli noc taky dobrou. Malá spala od 8 do 2, pak do 5 a do 8 :-) A za chvíli se vypravíme do města. Po obchodech bych brouzdala hned, ale my musíme k doktorce a na městskej úřad... :00: Ale aspoň se projdem, když je tam tak krásně :///:

Ahoj Verunko,mě je špatně, už od včerejška. Nevím jestli mi nesedlo něco k jídlu nebo čím to může být, ale je mi i na zvracení a tvrdne mi bříško, jsem děsně unavená a vyčerpaná, jen co jsem vstala.Tak jsem dnes doma a budu asi ležet.

In reply to by Veerca111

To už jsem vyzkoušela, ale nic moc :n: , možná mi neudělal dobře ten opečený buřt včera, dokonce jsem měla i střevní potíže, včera. Snad bude odpoledne lépe, teď jsem úplně vycucnutá z energie a to bude asi ještě hůř. ://:

In reply to by Veerca111

:s: :s: , občas to potkáváme na silnici, ale já bych se taky takhle nevydala :n: .Život na vesnici je asi pěkný, ale na takové období nebo když nemáš svoje autííí je to na nic, ale to jsou jen takové chvilky, viď?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky