Jak vylákat nufinku ven?

11.05.2008

Ahoj holky,
já už nevím, jak tu svojí nufinku vylákat ven. Termín podle utz jsem měla 9.5 a podle PM ho mám v úterý 13.5, ale připadám si,že nikdy neporodím :( Mně nic není a vypadá to,že se prostě moje tělo k ničemu nemá,menses jsem měla vždy na den přesně,tak je ještě naděje, že i nufinka Sofinka půjde na svět na den přesně, ale moc tomu nevěřím :n: No hlavně at je zdravá, už jsem z toho nervozní. Dneska jsem jí koupila velkýho medvídka, ale tím jí asi ven nenalákám,ale aspon Vám ho ukážu.

Cauky Kasandro, :a:
jak vylakat Nufinku ven?
Treba takhle:
*****************************
Nufinko, nufinko - jedna mala Sofinko,
mamka chce jit na vinko - tak pojd zkratka ven!
Medvidek uz v kresle ceka,
mamka vsechny kolem leka,
ze v brisku budes na veky,
andilku nas "stalety"!
Tak uz pojd k nam radsi na svet,
hrady budem z kostek stavet :-))
*******************************
Drzime palecky, aby byla Nufinka malinka jiz brzy mezi nami:
SHARANE a LUCINKA :h:

Moc krasnej medvidek. :qu: Ja tomu nasemu miminku taky porad domlouvam a nic. Taky uz zacinam byt nervozni :r: To cekani je nejhorsi, ja jsem netrpeliva to je hruza. Tak se snazim si alespon na kazdy den neco naplanovat, abych na to tak moc nemyslela

In reply to by klarac

Děkuji :k: Já taky každý den něco dělám,ale stejně na to nejde nemyslet, když už to má každou chvíli přijít.Vždy, když jsi jdu lehnout, tak si říkám, kéž by mě vzbudily bolesti nebo prasklá voda a nikdy nic. Večer jdu spát 2v1 a ráno vstávám 2v1.Je to nějaký nekonečný. A kdyby neexistovali vyvolávačky,tak si budu vážně myslet, že nikdy neporodím :n:

In reply to by Kasandra

Presne tak. Jsem rada, ze nejsem sama, kdo se takhle citi. Jak uz jsem tuhle psala, kdyz neporodim, tak 23.5. jdu na vyvolani, to je za 2 TYDNY. :jawdrop: Pri teto predstave se mi chce brecet :r: :r: Tady jsou navic strasna vedra, dneska az 30 na slunicku a ja uz to fakt nejak nezvladam.....

In reply to by klarac

Ježišky, při této představě omdlévám :00: To já bych se jim tam rozbrečela a řekla, že už dál nemůžu a chtěla bych dřívější termín. Kde vlastně bydlíte?Ale my máme tady taky hic a já se i sluním, já totiž zvládám vše, jsem jak těhotná netěhotná, vypadám jen jako těhotná, ale to je asi tak vše. Rozhodně nevypadám,že už jsem propásla 2 termíny a že čekám na poslední podle PM.

In reply to by Kasandra

Jo, na mne taky jdou mdloby.
Bydlime v Londyne, kde je normalne hnusne a prsi, ale tenhle cely tyden se fakt povedl a jsou vedra. Ja taky delam vse, jedine, co me boli jsou nozicky, protoze jak nekam jdu nebo dlouho stojim, tak mi otecou.
Uz to urcite brzo prijde, uvidis. Za chvilku uz budem mamky :||):

In reply to by klarac

No už to musí přijít každou chvíli,ale to vyvolání mě děsí,že by to mohlo být třeba až 23.5, to je hrozný. Tady jsem četla na netu,že když se přenáší,že se musí chodit do poradny obden,máte to tam taky tak? Já když neporodím,tak mám přijít v úterý 13.5 na utz, aby se vědělo co a jak,jak je mimi velký,co plod. voda,průtoky pupečníkem atd.Jestli nemám do tý doby porodit, tak už chci, aby bylo uterý,at aspon vidím nufinku,jestli je ok na tom ultrazvuku.Jinak den potom mám mít poradnu.Kéž bych dneska večer nebo zítra večer porodila zdravou nufinku :||): Tobě přeji taky to samé :||): At to máme už za sebou a at máme zase jiné starosti :cc): příjemnější.

Ahoj Kasandro,já řeším úplně stejný problém a už mě to leze na mozek.Taky bych potřebovala tu svou prdelku nějak vylákat a zatím se mi nedaří.Zkoušeli jsme procházky,sexík,prostě děláme co můžem ;) Termín mám zítra,tak jsem zvědavá,jestli jo,ale nic tomu nenasvědčuje :(
Medvídek je naprosto kouzelnej :k: :k:

In reply to by Barbucha

Ahojky, děkuju :k: Jsem ráda, že takový "starosti" nemám jenom já. Už je to dlouhý a člověk začíná být nervozní,aby bylo vše v pořádku :h: No držím ti palečky, aby se ti to ještě dneska rozjelo :one: A to máš termín podle PM? A měla jsi jí úplně přesnou? A taky se cítíš ok? Já až na to,že jsem jak vorvan, co má 27 kg navíc a otoky na nohou a sem tam nějaké píchání a bolení kostí dole jsem naprosto ok.Není mi nic, co by mi hrozně vadilo nebo,že bych si myslela, že je to známka blížícího porodu. Protože se takhle cítím už nějaký ten pátek a žádná změna není.

In reply to by Kasandra

Tak termín podle PM mám 13.5. a podle ultrazvuku 12.5.Taky držím palečky,schválně kdo dřív ;) Mám navrch takových 20 kg,otýkám slušně a různé bolístky a tlaky dole cítím,ale zdá se mi,že nic zásadního.Tak snad už to budem mít brzo za sebou :one: :||):

In reply to by Barbucha

No schválně kdo dřív, ale ne že mě předběhneš :///: To už budu totál na nervy, když mě tady všechny předběhnete :///: :r: Nejlepší by bylo,kdyby jsme všechny porodily nejpozději na svůj termín :one: To by bylo hezké a spravedlivé. Hlavně at máme mimísky zdravé :h: :h: :h:

In reply to by Kasandra

to by bylo fajn v termínu.Mě prorokovala dr,že to bude tak o tři týdny dřív,takže už jsem nachystaná s taškou u dveří delší dobu :) :) Ale máš pravdu,hlavně ať všechno proběhne ok a ať jsou mimísci v pořádku :k: :k: :k: tak držím pěsti ;) :one: :one: :one:

Ahoj, méďa je krásný a nervózní nebuď....já jsem rodila 13 dnů po termínu a malý je v pořádku. Samozřejmě, že se nikomu nechce přenášet. Taky bych se tomu teď ráda vyhla, tak uvidíme. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka