31.týden

29.10.2007

Ahojky,tak jsem si myslela,že mě už nic nepřekvapí a ono zase jo.-))).Byli jsme na víkend u mych rodičů a můj chlap koupil mojí máti kytku jak to dělá pokaždé,ale tentokrát ji řekl o mou ruku a mě nic neřekl! Koukala jsem na něj jak na blázna,děti taky a tak se holky budu vdávat. Jen nevím jestli po porodu nebo ještě ted.-))))

ivka222

asi tvůj chlap umí mile překvapovat a to se v dnešní době cenní,je to krásný.

Gratuluju!!! A je jedno, jestli svatba bude teď nebo později, hlavně ať jste všichni v pohodě. A co zásnubní prstýnek, bude?

mooooc gratuluju, to je skvělé, ne?...to je teda překvápko!!!!!!....dobré by bylo, kdyby jsi řekla ne:-))))))))))))))))))))..ale ne, to jenom tak ve srandě...a jak to pak probíhalo?

In reply to by Hanka H.

Mamka si s prominutím sedla na pr.. a táta řekl že mě k oltáři povede moc rád.Mají toho mýho chlapa rádi a opačně. Hlavně vědí že je to fajn chlap, vychovává moje děti z prvního manželství úplně jak svoje,jen když je u nich nějaký průser tak říká že výchovné facky musím dávat já,že by mu to mohli děti vpálit co je mlátí když nejsou jeho. Znáte děti v pubertě.Ale děcka ho maj taky jak svýho tátu.O svatbě jsme spolu zatím nikdy nemluvili a to jsme spolu 4 roky,tak proto ten můj údiv.-))))Ale co, překvápko to bylo . Dnes odpo. se jdeme zeptat na úřad kdy mají trochu volněji a pak do toho "šlápneme".Jen doufám,že nechce nějakou mega svatbu,mě by stačila jen malá rodinná.

In reply to by RenataMor

Souhlas...my jsme dělali jen pro rodinu a úplně ty nejbližší..což byli vlastně moje dvě kamarádky z dětství, které stejně beru do rodiny a bylo tomoc prima..:-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka