krásný večer

10.05.2008

ahoj holky, je tu ještě někdo na pokec?Tom šel na pivo a já jsem taaak sama :-)

čau maky tak jak si užíváte večer? :s: :s: já jsem od středy sama doma.manžel je na rybách a tak jsem celé dva dny uklízela byt..no,spíš vše jsem třídila a vyhazovala-nejhorší byla komora-máme u kuchyně komoru,tam mám mouky a brambory a prostě vše..tak jsem to vyházela-osm igelitek..pak jsme prala,dnes žehlila a prostě uklidila vše a umyla savem-mikroby jsou mrchy :!k: :!k: :!k: prostě celý byt jak na vánoce a dne?je všude pyl.....jak bydlíme přímo u pole tak to je věc...a pod náma jsou zahrady-super...auto není ani vidět jak je žlutý...jinak si to těhozenství fakt užíváme co?děláme pořát to stejný,akorát jsme doma...za 12tt rodím ato pak bude mazec...

In reply to by sarlotka

tak to my rodíme za 10 týdnů,vlastně od pondělí za 9 :-) ten půl je opravdu katastrofa,za barákem nám tu kvetou stromy a mě poř¨ád teče z nosu a slzí očka :-( akorát nechápu proč mi říkáš maky ? :s:

:cc): :cc): :cc): Taky jsem sama :\/: ,jen s mimískem v bříšku :c: !!!Manžílek je v práci a já tady čekám na film,který začíná až 23:45 a jinak bych usnula :'zz): ,stejně se konce filmu nedočkám :!k: .Dřív jsem bývala noční tvor :\x: ,ale co jsem těhu,tak chodím spinkat pomalu se slepicema :///: !!! :a: :a: :a:

In reply to by kacenka.03

:cc): :cc): :cc): S tím spaním na konci těhu je to těžké :\/: .Zkus se nějak vypodložit polštářkama,kojícím polštářem a tak :one: .Ale neboj :ww: ,za chvilku budeš mít mimíska u sebe :/;x: a už si hajneš jak budeš potřebovat :c: .Akorát zas bude chybět ten čas :!k: . :a: :a: :a:

Ahojky, taky jsem sama. Manžel jel za klukama posedět a popít po dlouhý době, tak snad to sama doma nějak zvládnu :?

In reply to by kacenka.03

To jo, ještě že tak. Jsem zvědavá, jak dlouho vydržim být vzhůru. No na manžela určitě čekat nebudu, má dorazit až v půl pátý ráno vlakem ze sousedního města :00: . Jsem ale zvědavá, jak bude vypadat, on vůbec nepije ale pochybuju, že bude s klukama cucat džus :s:

ahojda taky jsem sama s mojí malou pusinkou v posýlce.Mužíček přijde až ráno z práce.Jinak v těhu když mě nechal samotnou mě to bylo tak líto a strašně se mi stýskalo :r:

In reply to by Vjů

já to zvládám docela statečně.nechci ho pořád držet doma.chudááák.taky si ode mě a od těhotenských blábolů potřebuje odpočnout a navíc jim dávaj hokej tak ať si připadá na chvilku jkao chlap a ne budoucí matka... :-D

In reply to by janek

holka užívej si to...já už jsem si z výletů svého pána udělala pohůdku a strašně se těším až na ty výlety bude brát malou.se cítí strašně důležitej,když někde sedí tak to všude vykládá jak bude SÁM s malou jezdit.tak jsem zvědavá jestli to dodrží.už to má za pár ;-)

In reply to by kacenka.03

Možná na zahrádku k hospodě :s: , můj chlap teda chodí s prckama, hlavně když už domácnost potřebuje generální úklid. :00: Sice si neodpočinu, ale zase aspoň něco udělám, s těma dětma to fakt moc nejde :n:

ahoj...je zde prý 58 uživateů a 60 hostů...takže velká "bandaů na pokec :s: :s: , ale většina chodí jen na "šmírink" :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka